Nostalgiaa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 4.3.2004.

  1. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    V8-Magazine 1/1990
    "Dragracing Suomessa on 90-luvun alkaessa korkeata kansainvälistä tasoa, mutta sen juuret ovat Keimolan maalisuoralla ja niissä uranuurtajissa jotka kesäkuussa 15 vuotta sitten polkaisivat rättirenkaansa tuleen."

    Keimola 18.6.1975
     
  2. Fireball

    Fireball Gearhead

    Zipadui, kohta 30 vee tuostakin ja 22 vuotta siitä kun pääsi ite eka kerran Piteåån kunnon kisoihin. Legendaarista. Tuli tosta Leinon Polarasta mieleen että mitähän näille suomiroddauksen showpuolen virstanpylväille nykyään kuuluu? Leinon polara ja Vette, Nyqvistin Lexan Vani, Harri Harangon Firebird...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös tosta ja noista autoista ollu juttua otsikon 70- ja 80-lukujen hot rodding- alla. joku joka osaa linkittää vois laittaa sen vaikka tähän...
     
  4. MR. Fabulous

    MR. Fabulous 1st gear

    Jostakin muistan kuulleeni, että Leo Nyqvistin legendaarinen Pontiac Parisienne olisi ajettu takavuosina romuksi. Sääli.
    Korjatkaa, jos olen väärässä.
     
  5. Scartman

    Scartman 1st gear

    Toi Leinon polara seisoi vielä vuosi kaksi sitten tuolla kirkkonummen takana erään tallin pihalla. Oli "Hieman" rapistuneessa kunnossa kun sen siellä näin. Maalipinta hirveässä kunnossa. Mutta kuulemma nyt sitten jossain muualla, ehkäpä jopa tallissa?
     
  6. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Täytyy toivoa että joku vielä "entisöi" sen Polaran hottentotti asuun takaisin! :smile:
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Spinnerissä oli muutama numero sitten pari kuvaa tosta Leinon entisestä Polarasta; sillo auto tais seistä jossain espoolaisessa tallissa. Ja todella ikävän näköisessä kunnossa...
     
  8. MRKM

    MRKM Gearhead

    Ainakin toissakesänä oli ihan toimintakunnossa.Nykyisellä omistajalla ollut
    varmaan jo 20v.Väri on vaihtunut vuosien saatossa,mutta muuten vissiinkin aika pitkälle Nyykvistin jäljiltä.
     
  9. MR. Fabulous

    MR. Fabulous 1st gear

    Hyvä, että on jäljellä. Kuulin tuon huhun pari vuotta sitten Tuusulan teltta-romutorilla. Kerrankin olen ilolla väärässä...!
     
  10. MRKM

    MRKM Gearhead

    Tämä asustelee senverran pikkupaikkakunnalla ja ei ole minään reissuautona,että tuskin on kovin tuoreita huhuja liikkeellä olinpaikasta.Mutta"tallessa"on,onneks!
     
  11. jt

    jt 3rd gear

    Nykvistin entinen parisienne on ollut vuodesta 1984 eräällä kaverilla ja on edelleen.Tekniikkana tällä hetkellä alukantinen 454.Ulkopuolen väri on vaihtunut,mutta sisustus on sama kuin 1980 luvun vaihteessa.
     

Kerro tästä muillekin!