Nyt tulikin työmaa..VOIMA HONDA!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja poskisolisti, 7.6.2009.

  1. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :eek: Kaveri oli ajanu Honda ruohonleikkurinsa kiveen ja terien käyttöakseli oli vääntynyt-no kaveri tietty alkoi tutkimaan miten aparaatin sais korjattua..ja toi mulle pahvilaatikossa ---puretun moottorin..ja tästä pitäisi vielä puksuttavapeli saada, no eopä se ole onkelma jos vain tietäis kuinka noi sytkän merkit pitää olla.??

    Maaliman epäkiitollisinta ropaamista on ku joku toinen on ensin purkanut etkä oo kuunaan laitetta ehjänä kokonaisuutena nähnyt..

    Onko halukkaita kokoajia?Voi ilmoittautua YV:llä!

    http://kuvablogi.com/nayta/1981427/
     
  2. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    B&S koneissa ainakin sytkä on niinkin yksinkertainen että kipinä tulee kammen joka kierroksella. Eli toinen kipuna annetaan hukan teille. Olisko hondalla sama? Eikai ruohonleikkurin moottoria voi väärin asentaa, osat vaan kasaan niinkuin kiinni sopii ja bensaa koneeseen. 8)
     

Kerro tästä muillekin!