Öljyn lisäaineet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Blue-berry, 5.3.2018.

 1. Blue-berry

  Blue-berry 2nd gear

  Hohoi...

  Onkos kukaan käyttänyt öljyyn lisättävää vuodonestoa? Pitääkö se jättää öljyn sekaan vai lisätä ennen öljyn vaihtoa ja päästää pihalle?

  Ohjeissa kerrotaan vain määrä ja käsketään käyttää konetta 5 min.
   
 2. Ana67

  Ana67 Gearhead

  On käytetty ja jätetään öljyn sekaan.

  Ainoa oikeasti toimiva on sitten AT-205 RE-SEAL , kumitiivisteet turvottaa pitäviksi muttei fyysisesti rikki olevia tietenkään.
   
  DX tykkää tästä.
 3. jenkkijussi

  jenkkijussi Gearhead

  Entäs öljynvaihdon jälkeen, pitääkö laittaa uudet aineet, vai toimiiko edelleen?
   
 4. jarona

  jarona Gearhead

  Kyllä net tiivisteet turvoksiin jää,
  toki jos myöhemmin aloittaa uudelleen vuotamisen
  niin toinen pullo ainetta.
  Ite tilasin samaa tavaraa ebaysta, kalliit rahdit vain..
   
 5. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Riippuu toki autosta (jos ei mikään v kone poikittain ahtaasti) niin jos pitää toista purkkia jo laittaa tai on tullut öljynvaihto välillinen ajettua ja vuoto vaan jatkuu... Uutta tiivistettä kehiin.


  Toki jos pullolla homma hoituu kerralla. Yleensä vaan ei jos oikeesti vuotaa.
   
 6. electra1

  electra1 Gearhead

  Kokeilin Red Line Seal saver öljyn sekaan jätettävää ainetta kun kovasti kehuttiin. Kampiakselin stefa tiputteli, mutta ainakaan huomattavaa vaikutusta ei tässä tapauksessa ollut. Lähinnä ajattelin jos ois hillinnyt vuotoa hetkeksi, kun ei just silloin kiinnostanut ryhtyä työlääseen stefan vaihtoon. Mieluummin kannattaa käytät rahat uusiin osiin/remonttiin.
   
 7. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Riippuu vähän vuotopaikasta... jos stefasta on huuli paskana ni ei sitä "käärmeöljyt" korjaa.... varsinkin nää nykyset ptfe stefat on TODELLA nuukia..

  Ja vanhemmassa koneessa jo ostaa läjän tiippareita samalla hintaa kuin sen ihmeaineen joten jättäsin kyllä purkit kauppaan ja vaihtasin tiipparit 99% tapauksista.
   
  Karpov tykkää tästä.
 8. Morbidelli

  Morbidelli 3rd gear

  Tuo ihmeaine saattaa korjata öljyvuodot kumitiivisteistä, o renkaista ja akselitiivisteistä mutta ei paperitiivisteistä eikä liimatuista yms.
  Kyllä noilla ihmeaineilla saattaa saada vuodon vähenemäään ja eipä sen purkin hinnalla (n.25e) vielä oteta moottoria irti ja pureta atomeiksi.
   
  stealth tykkää tästä.
 9. grantorino

  grantorino Gearhead

  Kyllä tuo AT-205 RE-SEAL toimii ainakin ohjaustehostimen pumpun tiivisteissä.
  Lakkasi kokonaan tiputtelemasta. Suosittelen.
   

Kerro tästä muillekin!