öljyongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mikko69, 10.4.2006.

  1. mikko69

    mikko69 1st gear

    tossa pyöriteltiin 351w konetta kaverin kanssa ja toinen venakoppa oli pois paikoiltaan. no ei siinä mitään, mutta kaikista muista työntötangoista tuli öljy ylös, yhtä lukuun ottamatta?? missä mahtaa olla vika, vai kestääkö se vaan niin kauan? pikkuhiljaa niistä alko aina yks kerrallaan sitä tulemaan... mut yhdestä, ei ainakaan vielä :x
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pyöräytä konetta pikkasen niin jo pitäis alkaa tulemaan siitäkin!
     
  3. stefanoff2

    stefanoff2 1st gear

    Porakoneella vai startilla pyöritit? Ainaki itse huomasin että ei oikeen tahtonuu tulla startin avulla öljyä ylös asti.. porakoneella jakajan paikalle sellanen öljypumpn adapteri niin jopa rupes tuleen öljyä.. Ja ei saa heti antaa periks :eek:
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

    Kyllä mäkin väittäisin et pitempään kestävällä pyörittämisellä öljyä alkaa tulemaan siitä yhdestäkin! Tuo porakone jakajan paikalle on ainakin tehokas konsti!
     

Kerro tästä muillekin!