Ohjaustehostimen öljyn jäähdytys.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Fuselage, 11.9.2021.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Kestääkö vaihdelaatikon öljynjäähdytin ohjaustehostimen öljynjäähdytyksessä.
  Potilaana LX Magnum. Ja olisi ylimääräisenä rutussa oleva ilmastoinin kenno, missä on ehjänä vaihdelaatikon öljyn jähdytin.
  Vakiona R/T magnumissa on tollanen 1 putkinen, SRT on vähän isompi. Ongelma noissa vanhemmissa LX on että ohjaustehostimen öljyt kuumenee ja tulee jos jostain ulos tai hajottaa tehostimen pumpun.
  Vai laitanko laatikolle tuon ylimääräsen kennon lisäksi?
  [​IMG]
   
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Miksei kestäisi ?

  En tiedä miten se noissa on, mutta normaalistihan ohjaustehostimen öljynjäähdytin sijaitsee paluulinjassa ohjausvaihteelta/tangolta takaisin säiliöön päin...siinä linjassa ei ole varsinaista painetta.

  Ohjaustehostin tarvitsee kaikissa autoissa öljynjäähdyttimen, usein se on vain toteutettu ylimääräisen näköisellä metallisella putkilenkillä siinä paluulinjassa, joissakin se saattaa käydä heittämässä kiepin maskin takana jne, mutta HD-/race-malleissa se on usein oikein kunnon kenno.
   
 3. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Miksi ei kestäisi ? Samaa ATF öljyä ennen käytettiin sekä vaihteistossa että ohjaustehostimessa. Minä olen ottanut joskus irti vuotavasta "mesen" alu syyläristä missä on muovipäädyt sisältä ehjän at.lauhduttimen siinä oli nipat valmiina joihin sai kytkeä letkut.
   
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  No nih, pitääpä silputa toi laatikon jäähdytin irti ilmastoinin kennosta ja laittaa se ohjaustehostimelle.
   
  LPV tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!