Oikeanpuoleinen ohjaus amerikanautossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Dragonfly, 12.8.2006.

 1. Dragonfly

  Dragonfly 1st gear

  Onkohan Suomeen kulkeutunut muita oikeanpuoleisella ohjauksella varustettua amerikanauton, sen '59/'60-mallisen Pontiacin lisäksi joka aikoinaan lojui Mäntsälässä Hannu Virran pihalla?
  Tuo kyseinen Pontiac ei tainnut koskaan palautua liikenteeseen sieltä pihan perältä?
   
 2. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Taitaa yhellä oodeenkin käyttäjällä olla '64 countrysedani....Muistelisin.
   
 3. fury76

  fury76 1st gear

  lahes oli joskus valiantti oikeenpuoleisella ohjauksella
   
 4. mke77

  mke77 Gearhead

  oiskos kulkeutunu joskus ruottista tai enklannista??? mielenkiiintoista......

  ei liity aiheeseen mut veli poika haalis aikanaan talteen `69 toyota crownin deluksen misä on oik.puoleinen ohjaus. japanin(vai hong gongin) suurlähetystön vanha auto.... voi olla ett on ja harvinaisest päästä
   
 5. fury76

  fury76 1st gear

  mun käsittääkseen toi valiantti oli joku aussien tekele kertokoon joku muu lahtelainen harrastaja tarkemmin jos tietää...muistaakseni oli joku 70 luvun alun malli kullanvärinen ja mustakatto..
   
 6. CoolKustom

  CoolKustom 3rd gear

  Tuon -64:sen Country sedanin mäkin tiedän....
   
 7. 280471

  280471 1st gear

  kokkolasta löytynee -59 olds 88tai98.rocket moottorilla.tuli kreikasta yk tuliaisina erään poliisin toimesta.projekti kuntosena reilu 10 vuotta sitten,oli hintapyyntö 10 000mk.mukaan ois tullu uudet lasit.auto jäi sillon maatumaan metsän reunaan.missä lie nyt ?
   
 8. RustyLife

  RustyLife 1st gear

  Toi meikäläisen -64 ei itse asiassa oo Country Sedan, vaan vielä vähän harvinaisempi puu(jäljitelmä)kylkinen Country Squire... Squirena valmistettu Australian Galaxie-kerhon mukaan 4 tai 5 kappaletta. Country Sedaneita tehtiin sentään muutaman kymmenen kappaleen sarja. Kaikki koottiin Kanadassa pitkälti käsityönä ja vietiin ennakkotilausten perusteella eri Brittiläisen kansanyhteisön maihin. Meidän auto on ollut ennen Suomea ainoastaan Englannissa, jonne noita Squireja vietiin kolme kappaletta, avoja yksi ja 4-ovisedaneita muutama. Englannissa jäljellä on enää se avo.
   
 9. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Eiköhän tuo ollut se espanjan Dodge 3700, jonka jämät on vissiin vielä Ahosen Ekillä ja oikeankätinen aussie-Vallu oli 64-65 STW Tuomiauton purkaamolla
   
 10. fury76

  fury76 1st gear

  jep :wink:
   
 11. mercman

  mercman Gearhead

  No Tuusulassa Tuomaalan kylässä oli ainakin dodge 3700 Gt kullanvärinen ja musta katto vuosina 80-90 .Alunperin kutonen myöhemmin 360 cid.Siinä oli ratti kyllä niinku kuuluu...auto on kuulemma nyttemmin purettu....
   
 12. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Ai niinpäs olikin. 8)
   
 13. Tupis

  Tupis 3rd gear

 14. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Kouvolan nurkilla oli joskus +10v sitten Hudson projekti joka oli tuotu jostain burmasta tai sieltä, ratti kans väärällä puolella.
   

Kerro tästä muillekin!