"OjaTapit" puskurin nurkkiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja julang, 4.3.2007.

  1. julang

    julang 1st gear

    Muistaako/tietääko kukaan mistä löytyy noita kromattuja ojatappeja puskurin nurkkiin missä on valot päässä? Ja mikä oli niiden amerikkalainen nimi?
    Tarkoitan siis sellaisia joita oli ennen nokkamallin kuorma-autojen puskureissa :p
     
  2. apukuski

    apukuski Gearhead

    www.jarimaki.fi tuolta löytyy ojakeppejä ovat vaan melkosen hinnakkaita. Eivät ole kyllä vaikeat tehdä itsekkään. Itselle tein Ram Vaniin ja hinnaksi tuli n. 14€. ovat tosin ilman valoja mutta sekään ei ole vaikee toteuttaa
     
  3. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Erittäinkin helppo tehä ite kromiputkesta, ja sitten esim. nippelitepolla on sellasia kromibulletteja joissa valo päässä, niin sellaset päihin kiinni niin johan on komiat. 8)
     
  4. apukuski

    apukuski Gearhead

    Juuri näin. Itse siipasin keppien päihin nippelitepolta hommatut Dodge antennipallot.
     
  5. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

Kerro tästä muillekin!