OL. Säännöt 2008

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja SC264, 21.9.2007.

 1. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  mun mielestä OL on noussut hienosti ja osoittanut paikkansa. ei oo mielestäni mitään järkeä lähteä muuttelemaan sääntöjä, koska se tarkoittaa aina vaan kustannusten nousua ja se ei yleensä kasvata kilpailija määriä. Nykyisillä säännöilläkin tuo 7,5 sekkaa tulee vastaan, eli tehon lisäykselle ei ole tarvetta.... Jos kalustoa on nyt kivasti, niin ei oo mitään tolkkua muuttaa sääntöjä et nykyiset autot joihin varmaan on panostettu jäisivät eläkkeelle ja uutta tekniikkaa ostamaan.... Eli mun mielipide on et säännöt vakiintuneena ja autot tehdään sääntöihin, pitää muistaa että osa harrastajista tekee autoaan 5-vuotta ennen kun tuo sen radalle.... Ja sit vielä semmonen pikku yksityiskohta että AKK:n Drag Racing valiokunta tekee säännöt, eikä FHRA:n johtokunta....
   
 2. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Kannatetaan tota yläpuolella olevaa vesaraiskin kannanottoa ihan noin yleisestikin eli täällä OL:n puolella kuokkien toivoisin että pidettäis nyt sama maltti Street-luokkien sääntöjenkin rukkaamisessa kun osallistujissa noususuuntahan on sielläkin ollut oikeinkin hyvä :wink:
  Toinen tossa miellyttänyt huomio oli että "pitää muistaa että osa harrastajista tekee autoaan 5-vuotta ennen kun tuo sen radalle...." Näinhän se on ja yhden talven yli tehdyt vähänkään merkittävät sääntömuutokset onkin sit aikamoinen tenkkapoo vähänkään pitemmän linjan rakentajille jos soudetaan ja huovataan ees taas :-?
   
 3. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Toivottavasti tää sama mielipide koskee sitten myös Street ryhmiä, sillä osanottajamäärähän on aivan hysteerisessä nousussa saaden kisojen suurimman ja mielenkiintoisimman ryhmän paisumaan vielä entuudestaankin.

  Kukahan muuten tohon AKKn sääntövaliokuntaan sitten kuuluu. Veikkaisin joitain isokenkäisiä FHRAn johtokunnasta :eek:
   

Kerro tästä muillekin!