olds 307 ja saginav 4spd manual risteytys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja outroadrebels, 12.4.2009.

 1. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  tulipahan tuossa vielä mieleen näistä risteytyksistä kun mulla on tallilla tuossa chevyn 4spd manuaali vauhtipyörineen päivineen. käyköhän tuo vauhtipyörä mikä on tarkoitettu chevyyn niin oldsin 307 koneeseen? Laatikko sinansä käy varmaan 307 ku adapterikin on jo olemassa.

  Outroadrebels/Jouni
   
 2. PauliP

  PauliP 1st gear

  Ei käy ainakaan suoraan. Oldsin koneet on ulkoisesti tasapainotettuja ja ainakin kampiakselin pulttikehä on erilainen ja starttikehän halkaisija myös erilainen.
   
 3. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  sitähän miekii...adapteri lootaan ja koneeseen on olemassa mutta juuri tuo vauhtipyörä on sit se ongelmakohta.

  kiitoksia

  Outroadrebels/Jouni
   
 4. puavo the baboon

  puavo the baboon Gearhead

  eikä ne vauhtipyörän pultin reiätkään osu kohalleen.. :odroll: ite rakentelin joskus olssin 307n cevyn 3-loviselle manuaalille ku piti saada 8 kone pärinää muttei ollu varaa ostaa lootaa.. :oops: otin chevyn 6 koneen vauhtipyörän josta sorvasin hampaat buis ja olssin koneesta vetolevystä sovitin hammaskehän siihen ja porasin vauhtipyörälle uudet pultinreiät ja keskityskin onnistu kun se olake siinä vauhtipyörässä oli samankokonen ku kampiaxelin pää..melkone sekasikiö mut toimi,helpommas ois tullu jos ois ostanu chevyn kasikoneen ni ei ois tarvinnu tehä mystisiä patentteja,ois vaan pulttaillu osia paikolleen.. :odroll: nii ja sit ku pässit yritti kumia polttaa ni se kutosen kytkin rupes yllättäin luistamaan.. :poff:
   
 5. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  sama homma kun tässä pittää yrittee risteyttää kaikkee mahollista keskenään ku ei oo vara ostaa valamiita paketteja :odroll:

  Outroadrebels/Jouni
   

Kerro tästä muillekin!