Oldsmobile custom cruiser -83, merkkivalot.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja zero, 18.5.2013.

  1. zero

    zero 3rd gear

    Täytyy tällaista kysyä kun tossa vaihtelin oldsiin mittariston polttimoita ja oli siellä vähän sähkövikaakin ja ajattelin tarkistaa samalla varoitusvalojen polttimot.

    Nyt kaipaisin tietoa lisää. Tuossahan on ne varoitus valot siinä keskellä kojelautaa tuuletus ritilän molemmin puolin, 6 lokeroa per puoli. Vasemmalla on charge/oil/back door ajar/seat belt/temp/brake, nämä ovat ok paitsi back door ajar ei toimi. Oikealla puolella taasen on low coolant/security/check engine/voltace/lights on/low fuel. Ja näissä oikeanpuoleisissa ei ole polttimoa EIKÄ KANTAA muutakun check enginessä. onko joku kyninyt ne pois(miksi? Ja miksei pelkkiä polttimoita?) Vai "kuuluuko niiden puuttua?? Securityn ymmärrän että puuttuu koska eihän tässä hälytintä ole mutta mikä on voltace koska vasemmalla puolella on vastaava charge. Ja entäs lights on, kuuluisiko semmosen toimia? Entäs low fuel, kuuluisiko sen olla toimiva? Vai onko nämä kaikki "parempien mallien varusteita"??
     

Kerro tästä muillekin!