omituinen th700

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja chevyartsi, 15.1.2010.

  1. chevyartsi

    chevyartsi 3rd gear

    onkos kellään tullu vastaan tätä ilmiötä,5vaihdetta th700 -87 astron laatikossa.eli 1.ok 2.ok 3silmään ja yllätys vaihtaa sillä kepin asennolla myös 4. sen jälkeen od kepistä jolloin löytyy 5.vaihde?????? mikä neuvoksi :-?
     
  2. Panze

    Panze 3rd gear

    Sitä taidetaan myös kutsua turbiinilukoksi :)
     
  3. Watti

    Watti 3rd gear

    Niin siis nuo "lisävaihteet" on oikeesti ilmiö mikä tapahtuu kun turbiinilukko menee päälle. Lukon pitäisi seitensatkussa mennä 3:lla ja 4:lla. Jos oikeen vielä kuuntelet ja ajat yli 85km/h nelosella niin löydät vielä kutosvaihteen :)
    Onnittelut vielä toimivasta turbiinilukosta, tuntuu että 90%:lla se ei toimi.
     
  4. chevyartsi

    chevyartsi 3rd gear

    no perkeles jos näin on, ku ei ole ennen tullu vastaan tuo ilmiö eli tietämättömyys tällä iällä mulla.tyhmä pipoa ostamaan .kiitos valaisusta :oops:
     

Kerro tästä muillekin!