Onko el caminot loppuneet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja advance, 24.12.2009.

  1. TexFinn

    TexFinn 1st gear

    Vaimon broidi hommasi joskus 80-luvun lopulla 85 Camino Conquistan. Variltaan oli sellainen tummanruskeaho metallivari. Oli sen ajan Californian uustuontia. Hieno peli.

    Jokunen vuosi oston jalkeen hommasi siihen jopa paperit 454:selle, mutta sitten HD:t veivat voiton ja GMC toimi pelkkana kehon- ja/tai mopon/mopon osien siirtovalineena.

    Muutama vuosi sitten han sitten myi sen Raumalla toimivalle autoliikkeelle nimelta Autopaikka Leppanen. Sen jalkeen ei ole tietoa minne on paatynyt.

    Olisi itse asiassa mielenkiintoista tietaa mita sille kuuluu tana paivana...
     
  2. stealthcamino

    stealthcamino 3rd gear

    Tosiostaja soittaa heti eikä viestittele ja hakee huomenna pois... :wink:
     
  3. TimoT

    TimoT 3rd gear

    huomista odotellessa,osia kasaan keräillen :D
     
  4. DX

    DX Double Gearhead

    Porissa ainakin pyörii yksi sellainen, ollut jokusen vuoden, en tunne kuka sillä ajelee, siistikuntoinen ja orkkiskuosinen kärry näyttyisi olevan ja luultavasti vain kesäajossa, ei ainakaan oo hetkeen näkynyt.
     
  5. Slow66

    Slow66 1st gear

    Aika usein tulee ajettua ohi tämän Caminon kotipihasta, ja täytyy sanoa että joka kerta pää kääntyy. Yksi siisteimmistä näkemistäni yksilöistä!
     
  6. dd64

    dd64 Gearhead

    Mä ostin 2005 vuoden 86 Caminon käyttikseksi. Kyllä noita oli ainakin silloin tarjolla. Kaikki tosin enemmän tai vähemmän roddattuja. Ja käyttikseltä ei haluu 25 litraa kulutusta. Harrastepeli sit erikseen. Toi mun on tuotu Texasista jossain vaiheessa. 4.3 efi koneella. Täysin orkkis peli ja ääreishyvä käyttis.
     
  7. Wanted

    Wanted 1st gear

    http://www.virranjakaja.net/content/entiset.php tuolla on noita viimesen kopan Caminoita mitä on tullut omistettua tai onhan siellä yksi vastaava GMC valmistekkin.

    Tähän hätään en muista kuin tuon vuosimallia 80 olevan rekisterinumeron joka oli silloin JOT-30 ja Virroille sillon läks. 82 vuoden Caminon rekisterinumero oli xxx-97 eli kirjaimet unohtunut omasta päästä.
    Muitten tietoja kaivelen kuhan muistan.

    Olisi kiva kuulla onko näistä mitään havaintoa.

    Niin ja broidilla oli tällänen jonkin aikaa http://www.kolumbus.fi/heikki.pekkanen/CAMINO.html
     
  8. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Niin, El Caminon varustellumpi malli oli Conquista ja GMC:n Caballeron vastaava oli Amarillo.
     
  9. TexFinn

    TexFinn 1st gear

    Joo. :oops: Noinhan se meni. Ihmettelinkin kun se kuullosti niin oudolta kun kirjoitin... :lol:
     
  10. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    tässä on kyllä autoteollisuuden nimihirviöt ollu asialla. chevrolet chevelle el camino,conquista ja gmc sprint,caballero,amarillo, diablo ja mitähän niitä muita vielä oli :rotfl: Gordon Ramsay sais menun näistä nimistä tehtyä :rotfl:
     
  11. jusssi

    jusssi Gearhead

    Tuonne http://www.elcaminocentral.com/ kaikki kaministit sitten vaan rekisteröitymään ja ihmettelemään... on muuten pirusti ja komeita pelejä tuolla galleriassa :wink:
    ps. ja olis 5th gen. takasivuvaloille tarve kun joku seppä oli poistanut ja leiponut pakkelilla ja paperilla aukot piiloon...
     
  12. Väne

    Väne Gearhead

    Onhan nuita Caminon raatoja tullut keräiltyä..

    -81 kori ja runko josta vielä auton tekis, laho tavaratila niinku varmaan kaikissa vitoscaminoissa, ostin -98 Oulusta.

    Ruskean -79:n hain joskus Sotkamosta, meinasin purkaa mutta löyty innokas ostaja Pulkkilasta joka hitsas kuntoon, myytiin takasin Piippolaan, varmaan vieläkin täällä mutta ei ajossa?

    Kajaanista vaihoin piilofarkulla -74 raadon, räkäpaikkailtu, laulettu ja hirvikolaroitu, eli helppo rojekti :D
    No silloin ei muka muuta projektia ollut, niin rupesin korjaamaan sitä, Jonimacilta hain varaosakopan josta sai katon pikkupaikkailulla pelastettua :lol: , katon vaihdoin, paljo muuta en sitten ole tehnytkään, osia oon keräillyt pikkuhiljaa, nyt ois arizona ovet ja lokasuojat ja laguna keulapala olemassa.
    Oliko Joni muuten se Kiuruveden raato sieltä purkaamolta/purkaamon naapurista vai joku muu? kun sielläkin joskus ollut tuon korinen raato, varmaan ollut puhettakin mutta ei muista enää.

    Jonille myin tuon hienon ruskean 72:sen kun se oli niin lahokin :lol: , no sen jälkeen tuli ostettua Ylivieskan raviradalta melkein yhtä hyvä -72 :x (jotain kuvia www napista)
    Sen sai lattian teolla ym pikkupaikkailulla katsastettua ja 2005? kesä tuli ajeltua ja meinasin että pikkusen siistis talven aikana mutta yllättäen karkas lapasesta rojekti..
    Nykyään on taas ilman lattiaa ja huono lavakin leikattu pois, koria pudotettu rungolta 3" ja hitsattu kiinteäksi, lavanrungoksi putkikehikkoa, ilmajousia asenneltu, koneena orkkis kuutonen.

    Oisko hyviä ideoita lavanpohjaksi..

    Yks -78 raato tuli haettua Jyskästä, rungon takapäät meni kaverin -80 siniseen Caminoon joka lähti jonnekin etelään(lahti?), -78 on nykyään tuossa naapurissa, jotain osia siinä ois.
     
  13. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    itellä on tommonen nimimerkin mukainen '79 camino joka myöhemmin purettaessa todettiinkin osiltaan kuitenkin jo 80 vuoden malliksi mm. mittariston ja muutamien muiden osien perusteella, esim, runkomeistit oli 9/79 eli oli jo 80vuoden malliksi tarkoitettu mutta kuitenkin ehditty ottaa käyttöön 79. tai näin itse olemme päätelleet.

    mutta entinen rekisterinumero ollut siis ne-113 ja kuulema stripilläkin aikoinaan ollut joten joku varmasti osaisi edes jotain historiaa kertoa?

    http://irc-galleria.net/user/Camino79/a ... 6-09-muuta

    linkistä löytää kuvia nykyisestä kunnosta, ja itselle ostettu siis -06 hangosta :)
     
  14. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Tietääkö joku näistä, rekisteristä poistuneista jotakin? NR-643, RP-77 ja NR-942, joka rakennettiin Street&Race projektiautona ja sitten varastettiin, eikä kai löytynyt.
     
  15. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo se sininen raato minkä hait sillo multa ni oli siitä kiuruvedeltä remeskylältä. eli kun kiuruvedeltä tulee niin se korjaamo on oikealla puolen tietä. siellä oli maalaushallissa samankoppanen eli 73-77 camino 400cid pikkulohkolla tallessa, musta väriltään. siihen oli otettu siitä sinisestä raadosta lukkoperä.

    mikäs se ruskea camino sotkamosta sitten oli ? en muista nyt sellasta tähän hätään. liekkö sitten sen verran vanha tapaus ettei itelläkään vielä ajokorttia ole ollut, tiedä häntä, jokatapauksessa pienet on piirit 8)
     
  16. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    toi sininen -80 tuli meille lahteen.. muutettiin tampereelle ja myytiin se muistaakseni poriin.. moottori vaihtui välissä toiseen.

    nyt on nelos-koppanen odottelemassa inspiraatiota. mut sitä odotellessa se on myynnissä. 400 ci pikkulohkon siihen laitoin.
     
  17. Väne

    Väne Gearhead

    Oisko ollut -99 kun sen ostin, siinä se kaupungilla oli, myyjällä oli muistaakseni musta firebird myöskin.

    Oliko muuten sen ruskean -72 historia tiedossa ennen ravitouhuja... kukkakaupalla ollut?? kalajoella?

    Yks tuttu puhu että sedällään ollut -72? camino jossain Ruukin? suunnalla, samaan aikaan ollut fairlane 500 (kuulemma kasissakin esitelty myöhemmin), ei muistanut mihin camino mennyt.
    Ja viime kesänä joku kerto pattijoella tai siikajoella maatuvasta -72:sta?
    Ja sillä Revonlahden vanhalla purkaamollakin ollut joskus -72? camino.
    Lieneekö noissa kaikissa sama auto kyseessä?

    Tietenkin nuo korimallit näyttää kaikki samalta ei harrastajan silmissä..

    Niinkuin Kumiturusella Raahessa piti olla 68-72 korinen, tottakai helppo projekti, niin olikin joku -76 täys raato, varmaan vieläkin siellä, jokusen osan siitä sais mutta pyysi Manu silloin jotain toista tonnia scotsin kopasta ja caminosta :odroll:
     
  18. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo en muista tuollasta ruskeaa tapausta tähän hätään. musta firebirdi on varmaa sama mikä o nykyään serkun isällä.

    ruskean caminon historiantietämys päättyy minun ostalta siihe ravihommaan johon paperitkin päättyivät. aika moni sen on siellä kalajoella nähnyt lähettiautona kun noilta hevosmiehiltä joskus kysyin :)
     
  19. heinähattu

    heinähattu 1st gear

    kenelläkään tietoa valkoisen -79 mallisen royal knightin aikaisemmista vaiheista?ollut kilvillä nx-956,nrs-47 ja jvt-77.tuli minulle rullaavana humppilasta,siellä kait oli seisonut useamman vuoden.entisiä omistajia ainakin artsi-cycle oy ja helsigin mattopojat oy.yrittänyt lähinnä saada autosta vanhaa valokuvaa,mutta ainakaan auton uutena ostaneella nyt jo vanhemmalla herrasmiehellä ei ollut tallessa enää.
     
  20. stealthcamino

    stealthcamino 3rd gear

    Multa löytyy ainakin yhden valkoisen ja sinisillä teippiraidoilla olevan royal knightin nokkapelti, etulokarit ja jotain sekalaisia osia.. Auto purettu nakkilassa heti 2000-luvun alussa.. en kylläkään tiedä rekisterinumeroa tai paljonko noita on tolla värityksellä ollut. Oli aikas ehjä purettaessa.
     

Kerro tästä muillekin!