onko kellään kokemuksia kemppi 325:stä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja lintta&romu, 3.12.2005.

  1. lintta&romu

    lintta&romu Gearhead

    juu, miggiä etsin ja vastaan tuli tämmönen kone. jykevältä kone ainakin vaikuttaa. kone on voimavirtalaite ja tehoa on siis se 325amppeeria. kone on melko vanha mutta ihan ok kunnossa. myyjä pyytää koneesta ilman pulloa 650€


    sanokaa mielipiteitä!!!!!!!!
     
  2. Hervast

    Hervast 1st gear

    Sanoisin että jos on ollut kuivassa hallissa ja aina välillä senverran huollettu että puhalleltu pölyt yms. niin aika huoleton ostos pitäisi olla.

    En tiedä tarviaako tuon ikäinen mörssäri jo yli 16A lähdöt, uudemmat ei mahtas tarvita, mut noin vanhasta en menis sanomaan.
     
  3. Artturtle

    Artturtle 1st gear

    Hyvä kone, aika suolaisen hintainen vaan :eek: Osta pois jos on kunnossa.
     

Kerro tästä muillekin!