onko kukaan saanut FHRA:n jäsenkorttia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja arih, 8.5.2009.

  1. arih

    arih 3rd gear

    FHRA tarjoaa etuja jäsenilleen koko kauden. Liity jäseneksi nyt, niin pääset nauttimaan jäseneduista mahdollisimman pian. Huomioithan että jäsenyytesi kirjaamiseen ja jäsenkortin toimittamiseen menee aikaa noin 2-3 viikkoa. Jäsen etusi on käytettävissä heti kun olet jäsenkorttisi saanut. :soosoo:
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No eihän tässä oo tää vuosikaan vielä edes ihan puolessa välissä :rotfl:
     
  3. ransu68

    ransu68 1st gear

    Taitaapi mennä maksun puolelle ekaan kisaan ku korttia ei oo kuulunu ja näkyny............... no täytyypä tyytyä kohtaloonsa ku makso jäsenmaksun liian myöhään.......
     
  4. 383

    383 Gearhead

    ei huolta maksettu tammikussa ei ole tullut tännekään :mad: :mad:
     
  5. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Soitin toimistolle ja sieltä kerrottiin, että kortit eivät todennäköisesti ehdi motoparkkiin mennessä mutta jäsenmaksukuitilla ovat edut voimassa eli ei muuta, kun etsimään kuitti
     
  6. gremlin

    gremlin Gearhead

    Pikkusen voi noi jasenetuliikkeetkin ihmetella kun ei yhtaan sponsoroidun yhdistyksen jasenta kay ekaan puoleenvuoteen ostamassa mitaan :odroll:
    Kait nekin sita vahan kattelee etta onko tasta mitaan hyotya.

    Ja sitten Matti Nasan aanella:

    Jaa etta saa etuuret nayttamalla maksukuittia, mista maa ny semmosen pualenvuaren paasta loyran? no mita jos maa oon maksanu sen nettipankissa, sialta mitaan kuittia saa. Tarviiko mun laahata koko saatanan tiatokone sinne kauppaan? Eika se sitapaitti siella toimiskaan kun ei oo jotain helevetin mokkulaa etta nakis muutenkaan yhtaan mitaan.

    Mua kohta huvita enaa mikaan
     
  7. nalle71

    nalle71 Gearhead

    No kas, jos osaa maksaa nettipankissa niin eikö sen kuitin voi sieltä myöskin tulostaa, jopa puolen vuoden päästä, jaa niin ei voi varmaan tulostaa, jos ei oo tulostinta, kun eihan mulla oo ääkkösiäkään :oops:
     
  8. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Kyllä voi vanhemman kuitin tulostaa, mutta se maksaa (ainakin OP:ssa). Ei tarvi jäseneduista nauttia.
     
  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Juu ei ole näkynyt...korttia meinaan :mad:

    No täytyy vissiin kanniskella kulahtanutta ja ite tulostettua kuittia,riidellä sitten lipunmyyjien kanssa portilla "jotta se on maksettu...jaa et usko vai,no voi PRKL !!!! " jonon kasvaessa takana...

    PS. FHRA,jos se jotenkin riippuu jostain ihmeen St1 läpysköistä (?) ,niitä saa ottaa ihan ilmaseksisiitä huoltoaseman kassalta...ei niitä tarvi jäsenkortteihin lisätä.
     
  10. Käkö

    Käkö Gearhead

    Jos vihjaat Gremlinin kirjootuksiin ääkkösillä ja tulostimella niin voin kertoa että Gremlinin läppäri on ameriikan mallia ja siinä ei todellakaan ole ä tai ö kirjaimia puhumattakaan ruattaalsten oo-kirjaimwsta ja tulostin ei luonnollisestikkaan kulje mukana ympäri maailmaa...
     
  11. kime2

    kime2 Gearhead

    Tämä jäsenkorttiasia alkaa olla jo fhra:ltakin pohjanoteeraus :wc:
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kulkee ihan kasikadessa tiedotuspolitiikan kanssa :rotfl:
     
  13. kime2

    kime2 Gearhead

    Totta :wink:
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    Elävästä elämästä:
    "Saako FHRA:n jäsenkortilla alennusta?"
    "juu, saa, näytätkö kortin?"
    "Täs tää olis."
    "Täähän on viime vuoden kortti"
    "Nii on mutku fyyralta ei oo tullu tän vuoden korttia..."
    "Jaa ei oo vai, tota on yritetty ennekin... viittikkö maksaa jäsenmaksun ja sit tulla uudelleen"
    "Aha... tänks..."
     
  15. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    ..jos nyt maksais jäsenmaksun niin pääsisköhän em kisoihin jäsenhintaan..?

    :odroll:
    Alkaa huolestuttamaan tuon kattojärjestön puolesta mikä nyt on meininki....

    :-?
     
  16. edu k

    edu k 1st gear

    Täytyy kyllä ihmetellä kattojärjestön toimintaa tässäkin asiassa. On aivan käsittämätöntä että vuodesta toiseen korttien saaminen pitkittyy, em.teksteihin viitaten on todella kohtuutonta jäsenistöä kohtaan että on kohta puoli vuotta kulunut eikä noita kortteja vaan ole kuulunut kenellekään :eek: on hieman amatöörimäistä vedota johonkin polttoaineketjuun "kun me emme ole saaneet sitä tai tätä" kyllähän nyt sopimusia tehdessä pitäisi olla asiat selvillä ja sopimukset tehty tarpeeksi ajoissa sekä joku takaraja minkä jälkeen jäsenistölle kortteja aletaan toimittamaan. Taitaa olla tuo takaraja 31.12 tai ens vuonna :odroll: . Tiedotustakin voisi olla jollain lailla jäseniinkin päin, voihan tietysti olla että on kiireellisempiä asioita tiedotettavana tai ei ole mitään tiedotettavaa.. Itse tein ratkaisun jo aiemmin ja jätin jäsenyyden maksamatta sillä hyöty on ollut tasan 0. Olisi ihan kohtuullista että jäsenet edes jostain saisivat tietoa asioiden kulusta vaikka sitten OD:n kautta vaikka ei tätmä mikään virallinen tiedotus kanava olekaan. FHRA:lle jälleen kerran asioiden hoitamisesta :wc: :wc:
     
  17. jussi308

    jussi308 1st gear

    j


    Uskomatonta... Siis nyt selaamaan ja tulostamaan nettipankista jotain puoli vuotta sitten maksettua jäsenmaksua. Onneksi ei tule tuota korttia tarvittua ainakaan st1 etujen takia kun sellaiset on jo res.liiton ja metsästäjäliiton korteissa. Mutta niille jotka haluaisivat hyödyntää etuja laajemmin niin huono juttu. Itse en tota tartte kuin kilpailuun osallistumismaksujen alennus muodossa.
     
  18. ransu68

    ransu68 1st gear

    Loistavaa..... Ny sitten kaivellaan MAKSULLISTA kuittia aikojen takaa. No eiköhän tää oo normaalia...........
     
  19. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Fyyran sivulta

    Jäsenkortit 2009 (12.05.2009)

    "VALITETTAVASTI JÄSENKORTIT EIVÄT VIELÄKÄÄN VALMIIT


    FHRA on todella pahoillaan koska vuoden 2009-2010 jäsenkortit eivät ole vieläkään valmistuneet…

    Projektia on hankaloittanut se että FHRA sai neuvoteltua jäsenkorttiinsa ST1 käteisalennuksen jäsenilleen, mutta korttien teknisessä valmistuksessa on ilmennyt ongelmia.

    Nyt on kuitenkin koekortti jo saatu ulos painosta ja loputkin tulevat seuraavien viikkojen kuluessa.

    Luonnollisesti viimevuoden jäsenkortti on voimassa niin kauan kuin uudet saapuvat.

    Motoparkin avauskilpailuun jäsenillä on vapaapääsy, joten viime vuoden jäsenkortti käy todentamiseen.

    Uudet jäsenet ja ne joilla on viimevuotinen jäsenkortti kateissa, voivat ilmoittautua kilpailutoimistossa, jossa toimistomme tytöt toteavat jäsenyyden.

    Syvästi pahoitellen,

    Vesa Raiski

    FHRA ry"
     
  20. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Saas nähdä ehtiikö kortti tulemaan alastaron kisoihin mennessä vai onko tulossa samanlainen juoksushow, mitä Motoparkissa oli
     

Kerro tästä muillekin!