onko ooppelia näkyny

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 5.7 olssi, 9.3.2009.

  1. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    Onko se farkku ooppeli vielä hengissä joka kulki pirun kovaa jääny jostain kisoista semmonen mieleen, oli muistaakseni sininen ja oliko se jostain keskisuomesta päin.
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Kuulemma tulossa radalle kesällä...
     
  3. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    tämäkö?


    on kyllä harvinaisen hieno ooppeli. 8)
     
  4. Rellu8

    Rellu8 Gearhead

    Viimeksi auto nähty uusimmassa saksalaisessa Opel julkaisussa.

    http://flash.de/index.php?id=778

    Komea juttu! Olikohan peräti kolme aukeamaa ja kuva kannessa!:D
     
  5. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    Tuohan se oli.Kyllä hattua pitää nostaa näille pikkumoottori miehille että jaksavat.Kyllähän tehoa saa irti mutta se, että koneet saa kestään kysyy kyllä jo jonkinsorttista luonnetta/hulluutta ettei työkalut lennä huit helevettiin ja rupea vaikka juopoksi.Onnea ja menestystä
     
  6. triniemi

    triniemi Gearhead

    Erhikset on käytännössä rakentaneet koko auton uudelleen viimesenä parina talvena. 7.5 sekan cromokaaret funnycar-häkillä, koko perä uusiksi täysin ym. "pientä". Tavoitteena seiskan ajat ja ilmeisesti jo tulevana kautena ajetaan kun mottikin säily dynossa ehjänä.
     
  7. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    :D Kesti, kesti ja ihan mukavat lukematkin (yli 900 pollea ja reilusti yli 800Nm /2.3bar) olivat siitä taikoneet päivän mittaan(40 vetoa...) :eek:
    Kaikea hyvää pojille ensi kesän koitoksiin. :rotfl:
     
  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Just sattu tossa käteen vuoden 90 peräloosterista-julkaisu, ja siellä oli jo sama auto tuloksissa mukana. Pitkään on kundeilla säätö jatkunut ja hedelmääkin on tullut. Viimeistelykin on aina ollut sillä tasolla, ettei siitä oo meikäläisen tarvinut nähdä untakaan, eikä oo kuulemma senkään osalta ainakaan huonompaan suuntaan menossa. Toivottavasti se seiskan aika sieltä tulee ja vauriot taas pysyvät loitolla.
     
  9. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Piti hankkia kyseinen aviisi ihan vaan kotimaisen kilpurin esittelyn takia. Pari pikku virhettä jutussa, mutta niitähän tuntuu nykyään olevan joka lehdessä. Ja olihan siinä lehdessä toinenkin komea Voyage ja mielestäni kaikkein komein Opel eli A-mallin Commodore 2d Ht.

    Jos joku haluaa hankkia itselleen kyseisen numeron, niin alkaa olemaan kiire. Lehtipisteen mukaan numero 3 poistuu myynnistä 22.3.2009. Lehtipisteen web sivulta näkee mihin lehtiä on toimitettu. Omani hain Konalan uudesta K-Supermarketista lauantaina, jolloin hyllyyn jäi neljä lehteä. Kannelmäen Prismassa ei ollut enään.
     
  10. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :eek: On näkyny Stenan kuormassa farkku ascona ssitä ois saanu vielä vaika mitä osia!
     
  11. paja1

    paja1 Double Gearhead

    oisit hakenu pannun itelles sieltä :rotfl: sulla kun tuntuu noit mottiongelmia olevan noiden muiden henk.koht. ongelmien lisäksi. :wc:
     
  12. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Ei helvetti-mikä muu tahansa vaikka Fuckin Ford mutta ei Ooppelin epäluotettavia ritsoja! :rotfl: :poff: :poff: Ja mulla ei ole mitään henk.koht ongelmia-onkelmia on kaikilla muilla jotka ei tiedä että meitä seuraillaan tuolta taivaalta.. :odroll:
     
  13. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Justii viime viikolla luin vanhasta veekasista jutun tuosta. Jotenki semmonen mielikuva että on ehkö ensimmäisiä veekaseja mitä oon lukenu, tai ainaki eka minkä muistan varmaks.
     
  14. ata

    ata Gearhead

    Tämähän oli näytillä Tampereen näyttelyssä ja palkittiinkin kilpuriluokassa. Hieno laitos kaiken kaikkiaan.
     
  15. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    On kyllä siisti opeli, melkosen sleepper henkinen laitos :D
    Mulla on jossain hyllyn perukoilla viellä toi V8 missä oli juttu tosta opelista...

    Tässä lähellä asustelee myös sellanen musta välikoppa escort joka sysää vartin alle 10sec, ei sekään omasta mielestä ole paha saavutus 2l eskolle ;)
     
  16. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :eek: Joo mutta mä pesisin noi molemmat vuoronperään!! :rotfl:
     
  17. askel_vakaa

    askel_vakaa Gearhead

    Jaa...mäkin voin tuoda autoni sulle pestäväks jos sulla ajanpuutetta on :eek: Ja jos jaksat niin vahatakin vielä voisit... :poff:
     
  18. AGT200

    AGT200 1st gear

    Kallis kansi solistilla? Kun jo pesupalvelukin on aloitettu? Mutta hieno asia on että solisti on keksinyt tavan rahoittaa paluutaan. Mies ei vaan lannistu :odroll:
     
  19. gremlin

    gremlin Gearhead

    Opel on POP, vai miten se meni?
     
  20. ata

    ata Gearhead

    No niinhän tuossa Asconassa lukee jarruvarjon nauhassa... :)
     

Kerro tästä muillekin!