onko ooppelia näkyny

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 5.7 olssi, 9.3.2009.

 1. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Onko se farkku ooppeli vielä hengissä joka kulki pirun kovaa jääny jostain kisoista semmonen mieleen, oli muistaakseni sininen ja oliko se jostain keskisuomesta päin.
   
 2. kime2

  kime2 Gearhead

  Kuulemma tulossa radalle kesällä...
   
 3. Fleetsider

  Fleetsider 1st gear

  tämäkö?


  on kyllä harvinaisen hieno ooppeli. 8)
   
 4. Rellu8

  Rellu8 Gearhead

  Viimeksi auto nähty uusimmassa saksalaisessa Opel julkaisussa.

  http://flash.de/index.php?id=778

  Komea juttu! Olikohan peräti kolme aukeamaa ja kuva kannessa!:D
   
 5. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Tuohan se oli.Kyllä hattua pitää nostaa näille pikkumoottori miehille että jaksavat.Kyllähän tehoa saa irti mutta se, että koneet saa kestään kysyy kyllä jo jonkinsorttista luonnetta/hulluutta ettei työkalut lennä huit helevettiin ja rupea vaikka juopoksi.Onnea ja menestystä
   
 6. triniemi

  triniemi Gearhead

  Erhikset on käytännössä rakentaneet koko auton uudelleen viimesenä parina talvena. 7.5 sekan cromokaaret funnycar-häkillä, koko perä uusiksi täysin ym. "pientä". Tavoitteena seiskan ajat ja ilmeisesti jo tulevana kautena ajetaan kun mottikin säily dynossa ehjänä.
   
 7. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  :D Kesti, kesti ja ihan mukavat lukematkin (yli 900 pollea ja reilusti yli 800Nm /2.3bar) olivat siitä taikoneet päivän mittaan(40 vetoa...) :eek:
  Kaikea hyvää pojille ensi kesän koitoksiin. :rotfl:
   
 8. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Just sattu tossa käteen vuoden 90 peräloosterista-julkaisu, ja siellä oli jo sama auto tuloksissa mukana. Pitkään on kundeilla säätö jatkunut ja hedelmääkin on tullut. Viimeistelykin on aina ollut sillä tasolla, ettei siitä oo meikäläisen tarvinut nähdä untakaan, eikä oo kuulemma senkään osalta ainakaan huonompaan suuntaan menossa. Toivottavasti se seiskan aika sieltä tulee ja vauriot taas pysyvät loitolla.
   
 9. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Piti hankkia kyseinen aviisi ihan vaan kotimaisen kilpurin esittelyn takia. Pari pikku virhettä jutussa, mutta niitähän tuntuu nykyään olevan joka lehdessä. Ja olihan siinä lehdessä toinenkin komea Voyage ja mielestäni kaikkein komein Opel eli A-mallin Commodore 2d Ht.

  Jos joku haluaa hankkia itselleen kyseisen numeron, niin alkaa olemaan kiire. Lehtipisteen mukaan numero 3 poistuu myynnistä 22.3.2009. Lehtipisteen web sivulta näkee mihin lehtiä on toimitettu. Omani hain Konalan uudesta K-Supermarketista lauantaina, jolloin hyllyyn jäi neljä lehteä. Kannelmäen Prismassa ei ollut enään.
   
 10. poskisolisti

  poskisolisti 1st gear

  :eek: On näkyny Stenan kuormassa farkku ascona ssitä ois saanu vielä vaika mitä osia!
   
 11. paja1

  paja1 Gearhead

  oisit hakenu pannun itelles sieltä :rotfl: sulla kun tuntuu noit mottiongelmia olevan noiden muiden henk.koht. ongelmien lisäksi. :wc:
   
 12. poskisolisti

  poskisolisti 1st gear

  Ei helvetti-mikä muu tahansa vaikka Fuckin Ford mutta ei Ooppelin epäluotettavia ritsoja! :rotfl: :poff: :poff: Ja mulla ei ole mitään henk.koht ongelmia-onkelmia on kaikilla muilla jotka ei tiedä että meitä seuraillaan tuolta taivaalta.. :odroll:
   
 13. Batmobile

  Batmobile Gearhead

  Justii viime viikolla luin vanhasta veekasista jutun tuosta. Jotenki semmonen mielikuva että on ehkö ensimmäisiä veekaseja mitä oon lukenu, tai ainaki eka minkä muistan varmaks.
   
 14. ata

  ata Gearhead

  Tämähän oli näytillä Tampereen näyttelyssä ja palkittiinkin kilpuriluokassa. Hieno laitos kaiken kaikkiaan.
   
 15. weard_racing

  weard_racing 1st gear

  On kyllä siisti opeli, melkosen sleepper henkinen laitos :D
  Mulla on jossain hyllyn perukoilla viellä toi V8 missä oli juttu tosta opelista...

  Tässä lähellä asustelee myös sellanen musta välikoppa escort joka sysää vartin alle 10sec, ei sekään omasta mielestä ole paha saavutus 2l eskolle ;)
   
 16. poskisolisti

  poskisolisti 1st gear

  :eek: Joo mutta mä pesisin noi molemmat vuoronperään!! :rotfl:
   
 17. askel_vakaa

  askel_vakaa 3rd gear

  Jaa...mäkin voin tuoda autoni sulle pestäväks jos sulla ajanpuutetta on :eek: Ja jos jaksat niin vahatakin vielä voisit... :poff:
   
 18. AGT200

  AGT200 1st gear

  Kallis kansi solistilla? Kun jo pesupalvelukin on aloitettu? Mutta hieno asia on että solisti on keksinyt tavan rahoittaa paluutaan. Mies ei vaan lannistu :odroll:
   
 19. gremlin

  gremlin Gearhead

  Opel on POP, vai miten se meni?
   
 20. ata

  ata Gearhead

  No niinhän tuossa Asconassa lukee jarruvarjon nauhassa... :)
   

Kerro tästä muillekin!