Onko tuttu lehti?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Buick55, 3.12.2010.

  1. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Ostin nipun autolehtiä ja seassa oli tuollainen,ikänä oo nähny tai kuullukkaan moisesta,sentään jo -70 luvun lopulta tavailtu erilaisia autolehtiä :eek:
    Kaikille muille tietenkin tuttu juttu?
    [​IMG]
     
  2. pequli

    pequli Gearhead

  3. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

  4. Buick55

    Buick55 Gearhead

  5. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Jep, oli pääasiassa musalehti. Mukana oli kuitenkin 50's henkisiä cruising ja pick-nick juttuja. Myös mm. Hyypän(?) juttuja 50's muotoilusta jossa merkittävässä osassa automuotoilu mm. Cadillacin Dagmarit ja '57 Moparien siivet. Tuolloin '80 luvun alussa lainaamani lehdet oli systerin ja naapurin flikan. Mutta olenkohan niitä vielä palauttanut :eek: :oops:
     
  6. Qjet

    Qjet 1st gear

    Tuttuja on...kun muistais vain, missä ne on..? Muutama lähinnä ajoneuvoaiheinen numero.
     
  7. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Muistan¨hyvin lehden varsinkin viimeisien numeroiden siipiautojutuista. Joitakin numeroita pitäisi löytyä arkistoistakin. Laadukas julkaisu, sääli että loppui
     
  8. hara64

    hara64 1st gear

    löytyy noita moondogseja nippu täältäkin :D
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Toi lehtiohän oli lähinnä rockabilly painoitteinen ja sitä kautta mukaan tuli myös muuta 50's kulttuuria. Muutaman kappaleen aikanaan ostanut ja muutaman saanut kaverilta, jonka bändikuvia lehdessä usein oli.
     
  10. MercComet

    MercComet Gearhead

    Tuttuja lehtiä ovat. Systeri teddytyttönä kantoi todennäköisesti nuo kaikki kotiin ja lueskelin nuo itse 80-l alkupuolella läpi.
    Vielä on hänellä lipaston päällä koko nippu tallessa. Mielikuvana jäi laadukkuus pikkujulkaisuksi.
     
  11. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    samainen lehti oli vielä kesällä tuossa putkiraarion alatasolla,
    tullu jemmattua vissiin johonkin näitten kanssa samaan paikkaan :eek:
     
  12. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Jos jollain noita on niin voisko tsekata että onko juttua '62 chrysystä, jossain tuollasessa lehdessä kait pitäis (tai onkin, mutta ei tietoa lehden nimestä) Zynistä olla juttua. Tampereen suunnalla oli silloinkin.
     

Kerro tästä muillekin!