Onkohan hyviä laahuri nostajia enää?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Cleve, 3.4.2022.

  1. 68SS

    68SS 1st gear

    Monet taitaa sanoa että on ongelmia laadunvalvonnassa ja materiaaleissa. Eikä pelkästään nyt nokissakaan. Uncle tonyllä oli tässä taannoin keissi kun uusi jarrulevy oli räjähtäny tuhannen säpäleiks yhtäkkii ajossa, siinä on jo vähän isompi katastrooffin paikka kun nokan levähtämises. Mutta on niitä nokkia tullu hällekkii väärillä kaulojen mitoilla jne nostajia jotka paketista tasasia/käytettyjä...

    Täytyy vissiin kattoo ja mitata kaikki kahesti tai kolmasti enneku asentaa kun voi mihinkään luottaa enää tarkistamata ite. Tietty vähän vaikea todeta silmämääräsesti ny mitään materiaalivikoja/läpökäsittelyä.

    Mutta ehkä tässä voi minimoida ongelmat kun tsiigaa et nostajat on kuperat päistään ja pumppaa nätisti koko matkan ja lohkon boorit puhtaat mujusta ym ja välykset kunnos nostajille. Muutenkin öljykanavat lohkost puhtaat, nostajien sisäiset välykset aikas tarkkoja puhtaudesta olen ymmärtänyt ja jos menee tukkeeseen niin jämähtää ja tulee ongelmia noin hydraulisilla.
     

Kerro tästä muillekin!