Onkos kanadasta kukaan laivannut autoja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jake81, 27.12.2011.

 1. jake81

  jake81 3rd gear

  kattelin tossa autoja kanukeista ja hyvin on sielläkin valikoimaa mut tuntuis löytyvän helpommin dieseli vekottimia, itseä kiinnostais nimenomaan daisuli subbe. Onko tiedossa esim. jotain firmaa mikä roudais sieltä tavaraa kontti rahtina??
   
 2. jake81

  jake81 3rd gear

  Vois EHKÄ olla kontakti siellä päässä joka hoitais oston mutta suomeen rahtaaminen taas toinen juttu kun ei yksin viitsis koko konttia maksaa...
   
 3. vekasiini

  vekasiini 1st gear

  Yv

  Yksityisviestiä pukkaa.
   
 4. Somppi

  Somppi 1st gear

  Lainaan tätä niin ei tarvi uutta avata. Kanadasta olisi lähes samaan rahaan saatavilla tehdas uusia GMC 3500 duallyä kun etelämmästä n.10-20t mailia ajettuja. Konttiin uuden auton tietysti pitäisi saada ettei sillä turhaa satamissa kumia poltettaisi. Ongelma on vaan se että normi konttiin ei lavaa saa mahtumaan ja irrottaa pitää niihin isompiin erikoiskontteihinkin. Olisiko Kanadassa tiedossa suomalaista joka pystyisi auton suomeen hoitaa? Jos ei onnistu niin rockdale saa hoitaa vähän ajetun usan puolelta.
   
 5. Crispe

  Crispe 1st gear

  Löysin tuossa juuri Vancouverista mielenkiintoisen auton ja etsiskelin kontaktia auton Suomeen saamiseksi. Jos tässä on kimppakiöjetuksen paikka niin sehän olisi hieno homma.
   
 6. Car nut

  Car nut 1st gear

  Helpottaisi paljon, kun kertoisi mistäpäin Kanadaa autoa haluaisi. Itä-länsi suunnassa Kanadassakin on välimatkaa reilut 4500 kilometriä.
   
 7. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Panu Virtanen Cambriamotors on ainaki Canadasta kontittanut autoja.
   
 8. Somppi

  Somppi 1st gear

  Eipä sen väliä kun varmaan jälleenmyyjiä on molemmilla puolin. Mutta tietysti itärannikolta olis helpommat reitit
   

Kerro tästä muillekin!