Onnea Heikki!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja Tseiaar, 7.5.2014.

 1. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Pitkäjänteinen työ harrasteautoilun eteenpäinviemiseksi alkaa kantaa hedelmää :D -> http://www.pieksamaenlehti.fi/heikki-sk ... parhaista/ .

  Ja lisää maakunnan lehdessä -> http://www.lansi-savo.fi/uutiset/l%C3%A ... 014-144362

  Lainaus Länsi-Savosta: "Tapahtumatuottaja Heikki Skyttä taas on aktiivisella työllään, yhteistyötaidoillaan ja Big Wheels -harrasteajoneuvotapahtumalla nostanut Pieksämäen ja koko Etelä-Savon tunnettuutta. Big Wheels -tapahtuma oheisohjelmineen kokoaa kaiken ikäiset alan harrastajat Pieksämäelle viihtymään ja samalla tuomaan matkailutuloja alueen yrittäjille. Heikki Skyttä ansaitsee raadin mielestä kiitokset vuosien pitkäjänteisestä tapahtuman kehitystyöstä ja sinnikkyydestä."
   

Kerro tästä muillekin!