Ooppelin tietäliä, - 50 olympia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja manun, 12.8.2022.

 1. manun

  manun Gearhead

  Tuommonen kunmostuskelpoinen kori löyty metästä, joitain osapuutteita on varmasti koska jonkun kesken jäänyt projekti ja osia purettuna 20 vuoden takaa toisissa paikoissa. Onkohan tähän saatavilla peltiosat mistään?Onko Suomessa minkä verran näitä autoja?
   
  Kustom STW tykkää tästä.
 2. perkele

  perkele Gearhead

 3. Cortina71

  Cortina71 3rd gear

  En ole mikään varsinainen Opel tietäjä, mutta kun pitkään laaja-alaisesti harrastusta seurannut niin montaa ei ole Suomessa vastaan tullut. Yhden museokuntoiseksi laitetun muistan äkkiseltään.. Suomesta voi olla vaikea osaa löytää, mutta Ruotsissa on ollut vahva Opel kanta niin sieltä ja tietysti Saksasta varmaan löytyy. Tarkempia osoitteita en osaa valitettavasti kertoa.
   
 4. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Ei välttämättä joka paikasta eikä edes rokkiautosta löydy peltiosia. Pelastamisen arvoinen kyllä! Tekniikkaan uskoisin ulkomaalaisilta löytyvän kyllä osia ja löytyy kun googlettaa opel olympia parts.
   

Kerro tästä muillekin!