Opas parempaan autotalliin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pikkubomber, 14.9.2017.

  1. pikkubomber

    pikkubomber 1st gear

    Ylläpitäjälle komenttina, että siirtää topikin muualle jos tämä osoittautui vääräksi paikaksi.

    En ole juurikaan vielä tälle foorumille kirjoitellut, mutta olen kyllä lukenut ja samaan aikaan haaveillut oman harrasteauton hankkimisesta jo pitkään. Minulla ei ole ollut kunnollista harrastetilaa vuosiin ja pääkaupunkiseudulla asuessa nuo vuokrahinnatkin ovat aika suolaisia etenkin autoille ja paikkojakaan ei ihan puissa kasva. Siksi päätin tehdä asialle jotain ja perustin Arctic Garage nimisen yrityksen, jos vaikka jonain päivänä olisi paikka harrastaa.

    Se miksi päätin nyt kirjoittaa liittyy tälläkin foorumilla esillä olleeseen asiaan.
    Minkälainen on sinun unelmien autotalli?

    Arctic Garage:n tarkoituksena on tarjota harrastajana muille ajoneuvoharrastajille apuja ja välineitä harrastamiseen. Sen vuoksi kirjoittelin muille harrastajille pienen kolmiosaisen oppaan: Opas Parempaan Autotalliin. Sen voi käydä nyt lataamassa meidän kotisivuilta www.arcticgarage.com vielä vähän aikaa.



    Tomi
     
    Muokattu: 14.9.2017
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    juu.. ei ladattavia tiedostoja täysin tuntemattomilta sivustoilta eikä ekan foorumipostauksen tekijöiltä.

    idea ihan ok mutta

    teksti jos on vain 3 sivua pitkä. sen voi kirjoittaa tuonne web sivulle tai tälläiseen keskustelu foorumin postiin.. vaikka yksi sivu kerrallaan/postaus. ja sen sitten pystyy kyllä siitä halukkaat sitten copy&paste:amaan helposti sen itselleen, ja printtaamaan halutessaan jos ei ruudulta lukeminen tunu tarpeeksi konkreettiselta.
     
  3. pikkubomber

    pikkubomber 1st gear

    Joo eipä onnistunut kuvan lisäys.

    Tekstiä siinä tosiaan on enempikin kun kolme sivua per osa. Kolme osaa on siis kaiken kaikkiaan.

    Tomi
     

Kerro tästä muillekin!