Opel "ulisee" pakkasella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 30.12.2002.

  1. barfly

    barfly Gearhead

    ...Kyllä Ooppeli lähtee, jos se on huollettu säännöllisesti. :wink:
     
  2. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Mun opeli pyöritteli"kiltisti"(taitaa nuo 10W-40 öljyt olla jiukan kankea -25 asteessa) ja välillä jopa hörähti mutta jo valmiiksi vaihtokunnossa oleva startti vihelsi pelin poikki että käyntiin laitto siirty kevväämälle.tänään ajattelin kurkistaa pellin alle mutta noup konepellin vaijeri jäätyny eikä peltiä auki eli se siitä ja sisälle glögille...
     
  3. 67

    67 1st gear

    ja meillä läpiväljä 1,7 cih mottinen -67 varmi rekordi lähtee käyntiin kun vaan sen ekan kerran avaimest vääntää.ilman lohkiksia yms joo,onhan siihe ihan jarrut tehty ja peltejä vähä,mut....nii öljyt vaihdoin(jotai mopar ögelii se oli)
    hetken se käynnistyttyään kuulostaa todella rikkinäiselt diisselilt,mut loppuu sekin älämölö hetken päästä.
    nii,ja dartti lähtee kanssa käyntiin ilman"apuvoimia"helposti.904 on kyllä kylmästä ihmeissään,ens alkuun.
    ja nämä -25 asteessa,siis.
     

Kerro tästä muillekin!