Osallistujat 2010 SM-sarjan nopeimpaan luokkaan eli SPET

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 24.2.2010.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys,ketkä ajavat tulevana kesänä tässä SM-sarjan nopeimmassa luokassa eli Spetissä jossa saa ajaa täysillä tai sitten hidastellä kaikilla mahdollisilla hilavitkuttimilla autonsa valtaisia voima/nopeusvaroja.Täältä Kuopiosta tulee kaksi autoa jotka sauttaa ajjoo aina täysillä tai sitten sautetaan keventee kausujalokoo joko ihan ite tai jollain sähkövempaimella.Tarkoitus ajjoo ihan koko kausi itse ja sauttaa se tuo kaverikin ajjoo kanssa sarjan läpi.Eli Motoparkissa avauskisassa toivottavasti aloitetaan luokka ainakin täydellä 16 kaaviolla mutta ei laiteta pahaksi jos ajetaan 32 kaavio!!!Terv:Spet 1937
     
  2. Hate

    Hate 3rd gear

    Ilmottaudun vapaaehtoseksi.
     
  3. maverick

    maverick Gearhead

    Moro,
    Joutuu ikävä kyllä passaa tän kauden, kaudella 2011 mukana.

    t. Juho Yijälä
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mukana tietysti!
     
  5. Slow66

    Slow66 1st gear

    Ainakin joitakin kisoja olisi tarkoitus ajaa, ja täysillä tietysti...

    Mika / SPET1800
     
  6. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Tulossa ollaan.

    T:Janne
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tarkoittaako toi, että enää stockkikuskit ajaa ndrs -pisteistä? :eek:
     
  8. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Toivottavasti ei,mut silti NDRS:kin on vaan ollut aika heikkoa ja viimeksi kunnon sarjaa ajettiin esim. 2006 vuonna SG:ssä.
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Lähinnä meinasin, että onko SC -kuskitkin jättämässä laivan ja siirtymässä kaikki spettiin ;-)

    Mutta siirryn sivuun tästä häiriköimästä :oops:
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Taitaa olla niin että ajetaan tulevaisuudessa SM:ssä Street B ja yhdistetty C+D,Stock/SuperStock,SC,Outlaw ja Spet luokat sekä EM-kisoissa SG,PM,FC,TF.Toivottavasti olen väärässä mutta tältä näyttää!!Terv:Spet 1937
     
  11. Mopar

    Mopar Gearhead

    Telakalla :oops:
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toivottavasti et oo väärässä vaikka pahaa pelkään :poff:
    Kun millä sä luulet Streetin ikinä saavan SM arvoa kun ensimmäisenähän FHRA on kampeamassa sitä aina sivuun riippumatta siitä montako osallistujaa missäkin luokassa nykysinkin ajaa.
    Ehkä fiksuin ratkaisuhan sen suhteen olis vaikka yhdistää ihan koko Streetti vaan yhdeks luokaks ja ajattaa se sellaisena SM arvolla.
    Mut toi on siis vaan mun mielipide eli ei siitä kannata vetää herneitä nekkuun vaikka jollain varmaan jo kädet käy kiukkusasti näppäimillä :rotfl:

    Sori tästä off topicista, jatkakaa vaan Spettien kausipohdintaa :wink:
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä minulla on sellainen visio että kaikki luokat mitä ajettaisiin FHRA:n kisoissa olisivat SM-luokkia ja sinnehän kuuluu Street luokat joissa ajetaan tosi kovaa!!Unohtui Sportman/Pro Et luokka tuosta listasta.Minusta on ollut hieno seurata esim.Jykän ja Jussin Vipin sekä teidän Chevyn kehitystä,unohtamatta kaikkia muita jotka ovat olleet viimeiset 3 kautta ajamassa luokasta riippumatta.Oman kärryn kulkukehitys ollut hieman hitaampaa 15.3sekunnista 11,5 sekuntiin ja toivotaan että saataisiin pari kymppiä pois tulevana kesänä.Tämä kehitys reilussa 3 kaudessa.
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Paremminhan sä oot oikeesti kehittänyt vauhtia kuin me kun meillä sama aikakehitys on menny 10.6>9.7>9.3 lukemilla. Eka kisa syksyllä 2006 tosin meilläkin kirjattiin 12.8 mut se oli eri autolla se.
    No, ens vuonna ainakin pyritään taas uudelle sekuntilukemalle (tai ainakin haaveillaan siitä :rotfl: ) ja varmaan sama haave on sullakin :wink:
    Toivottavasti onnistutaan :lol:
     
  15. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Perustele sen nopeimman käsite muutenkin kuin indexihaarukan suhteen. Monikohan SPETtiauto on mahtanut ajaa kovempaa kuin esim OLlän nopeimmat :eek:

    Ihan vaan väärinkäsitysten poistamiseksi :-?

    En aio tulla SPETtiin mukaan kun mun mielestä kilpa-autoilu on sitä, että lähdetään yhtäaikaa viivalta ja eka maalissa voittaa ilman sen kummempia ...... kyllä te tiedätte :wink:
     
  16. Jza

    Jza Double Gearhead

    Toi meni jo aika lähelle :rotfl:
     
  17. supo

    supo Double Gearhead

    Joo,kyllä ihan vain tuo että saa ajaa tuon 7s ajan,ei ole ollut vielä lähellekään ol:n nopeimpia esim.Palos,kalliomäki jotka ovat ajaneet alle 7,5s ajan.Täytyy myöntää että laitoin tuon otsikon ihan että jospa vaikka joku ottaa sen esille.Nopein taitaa olla toistaiseksi ollut tuo toinen Niemi eli Heikki Niemi 8.5s. ajalla.Minusta kaikki luokat ja niiden kuskit jotka tuolla kisoissa vetävät kisaa ovat voittajia!!!Korjataan tuo luokan nopein viime vuonna eli EM:ssä ajoi Jykä Vipillä 8.122s ekalla pudotuskierroksella!!!
     
  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Toihan on STREET DEEn nopein ja siis nopein katuauto maassamme. Mukana viime vuoden SPETissä vain olosuhteiden ja kommunismiin perustuvien päätösten takia :soosoo:
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tässä olet kuitenkin oikeasssa :rotfl:
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kumman ryhmän autoksi ja sen kuskiksi VIPin ja Jykän miellät, REEn vai SPETin :eek:

    Mä veikkaan ensimmäistä :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!