osia kilpuriin

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja impala1968, 5.2.2002.

 1. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Täällä kun tuntuu olevan joka alan asiantuntijaa niin antakaapa vinkkejä mistä olis hyvä kysellä osia historic/roadsport-ratakilpuriin, lähinnä näitä sääntöjen vaatimia, penkki, 6p-vyöt, ajopuku, kypärä yms "kalliita" osia. Paikkoja joissa palvelu pelaa ja hinta/laatu on kohdallaan. Noissa kamoissa ei viitsi etsiä halvinta mahdollista käytettyä väihtoehtoa kun saattaapi olla oma terveys kyseessä.
   
 2. Rubberduck

  Rubberduck 1st gear

  Ralli- ja ratamiehet käyttävät tuollaisten osien hankkimiseen ainakin Autoracingia (www.autoracing.fi) tai Euroracingia (www.euroracing.fi). Näissä kahdessa on luultavasti laajimmat valikoimat.
   
 3. mg

  mg Gearhead

  juuh, ainakin noista aikaisemmin mainituista putiikeista, noit saa. valikoima on kuhtuu laaja, ainakin pukuja ja penkkei löytyy jos jonkinlaista. (kyl mulle tollanen kevlar verhoiltu hiilikuitu recaro penkki kelpais :] )
   
 4. Rubberduck

  Rubberduck 1st gear

  Juu, joskus aikoinaan ostin Autoracingista itselleni Sparcon kuitupenkin, toimittivat näppärästi matkahuoltoon. Penkkiä ostaessa kannattaa jakkara kokeeksi istua - muotoja on jos jonkinlaisia. Pitkää ratakisaa on hankala ajaa jos hanuri rupeaa puutumaan...

  Turvalaitteissa ei ole raha hukassa!
   
 5. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Joo, penkki on tärkeä, itse olen tällainen lipputangon mallinen joten penkki jää herkästi liian leveäksi ja siitä ei tule hittoakaan jos kaarteissa heilahtelee penkin laidalta toiselle.
   
 6. fisu

  fisu Gearhead

  kokeiles http://www.ralli.net ja sieltä linkkeihin,
  pitäis löytyä riittävästi kisapuljuja :grin:
   

Kerro tästä muillekin!