OSTETAAN Mopar 383 HP-moottori 0B230783

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Automotive Engineer, 17.10.2008.

  1. !!! ETSINTÄKUULUTUS !!!

    Moparin 383 HP, jossa VIN-numeron loppupätkä on 0B230783. Numerot ovat stanssattu lohkoon apparin puolelle öljypohjan tason yläpuolelle.

    Moottorin viimeinen tiedossa oleva olinpaikka on ollut Lahdessa 80/90-luvun taitteessa. Tämän jälkeen moottorin jäljet katoavat.

    Moottori voidaan ostaa suoralla kaupalla tai tarjoamalla vastaava 383 vaihdossa, tarvittaessa myös välirahan kera.

    Soita 040-753 5507 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen challenger383rt(ät)gmail.com.


    Tee kulttuuriteko ja paljasta moottorin nykyinen olinpaikka.



    _
     

  2. Viimeinen auto, jossa kone on viimeksi 100% varmuudella ollut kiinni, on Tumen Monaco.

    Kärkölässä asuneella harrastajalla oli 80-luvulla ollut yhtä aikaa tämä orggismoottoriansa vailla oleva Challenger ja Tumen Monaco. Hän oli tehnyt tuolloin "pikku" swapin ja vaihtanut autojen koneet keskenään.

    Tumelta 383 oli ilmeisesti mennyt Lindille vaihtokaupassa, jossa Monaco sai Heimon keulalle. Tumella taas oli Monacossa myöhemmin mun ex. Satelliteen tekemäni 440, joten pienessä piirissä nämä koneet olivat silloin pyörineet...

    Lind ei enää varmuudella muista, minne kone oli häneltä mennyt, mahdollisesti veljelleen, mutta siihen sitten loppuvat "varmat tiedot" koneen olemassaolosta.

    Uusimpien vihjeiden mukaan kone on Lahdesta mahdollisesti kulkeutunut Orimattila-Mäntsälä -seudulle.


    "Sherlock Holmesille", joka ratkaisee kadonneen moottorin arvoituksen, on luvassa muutakin kuin pelkkä hyvä mieli moottorin palauttamisesta alkuperäiseen konehuoneeseensa.

    Nyt kannattaa käydä tarkistamassa omat autot ja tallin nurkat, olisiko SE 383 juuri Sinulla :D


    _
     

Kerro tästä muillekin!