OSTETAAN .... MOPAR six pack kamat BB+SB !!!!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Mopar heppu, 26.1.2009.

 1. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  *Hakusessa uusi tai käytetty hyväkuntoinen six pack imusarja+kaasarit+ilmanputs.kotelo,..eli mielellään koko hoito, ensisijaisesti 440:een, ...mutta myös 340:sen päällekin voisin ostaa, .....maksan kunnon mukaan.

  kuvat/tiedot tonne: mitsuauto@kolumbus.fi / tai soita

  p:040-5529383 / Tomppa
   
 2. jthrbt

  jthrbt 1st gear

  w

  Bensa on halpaa niin kauan kun sitä rahalla saa.
   
 3. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  No, mun mielestä se on aina halpaa on kun sitä yleensäkin saa, ...mut mitäs sitten ku ei saa enää mittareista, heh, ...tai ..HÄH.
   
 4. palotila

  palotila 3rd gear

  Laita Tomppa kysymykses tonne ostetaan osat osioon , ei sitä täältä monikaan löydä. Mopar Swedenis oli myynnis tuollainen joku aika sitten. Koivistolla oli 340 6-pakin imusarja viime kesänä, eikä se sitä varmaan oo malttanu myyrä. T Anssi Liedosta.
   
 5. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Moro vaan sullekki, ...laitan joku päivä sen ostetaan osioon, mutta mites challenger,jokos kone on paikallaan,ja osaskos ruottin poijaat tehdä hyvän, ..pidetäänpäs yhteyttä, ..nimittäin tuli mieleen,että ruotsista varmaan sixpakkiä löytyisikin, ...laitan joku päivä meiliä tuleen .....
   
 6. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Lienee turha mainita, mutta uutenakin kyseistä settiä saa. Imusarja isolohkoon n. 400€, ja kaasarit vivustoineen x€. Jostain Mopar lehden mainoksesta muistelisin katsoneeni, että pikkulohkon täys setti 1900 dollaria ja isolohkon rontti 2000...

  Kallista toisaalta on, mutta tuskin kukaan käytettynäkään viitsii paljoa halvemmalla myydä. Ellei sitten ihan megalomaaninen rahapula ole kyseessä.
   

Kerro tästä muillekin!