Outo vinkuna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Achti, 21.7.2007.

  1. Achti

    Achti Gearhead

    Joo elikkä oltiin tuulilasia vaihtamassa autoon, vanha otettiin pois ja sitten huomattiin että yllättäen että pellit oli yläosasta ruostuneet ihan vitusti joten laitettiin vanha takas tilapäisesti sitten kiinni. Mutta nyt asiaan eli kuuluu ihmeellinen ulina mahdollisesti tuulilasille puhaltavista tuuletinaukoista :eek:
    Ennen ei ole kuulunut, alkoi tuon lasirempan jälkeen. Joten mietin onko mahdollista että olisi jotain paskaa päässyt tippumaan niihin reikiin vai missä mahtaisi olla vika? Ulina kuullostaa aivan töötiltä, mutta sen johdot revin jo :rotfl: :rotfl:
     
  2. Vossikkakuski

    Vossikkakuski 1st gear

    Kuivia lehtiä rööreissä, nopeusmittarin vaijeri?
     
  3. Achti

    Achti Gearhead

    nopeusmittarin vaijeri ei edes pyöri eli siinä ei ole vika. Onnistuisikohan jos paineilmaa vähän antais rööreihi
     
  4. Achti

    Achti Gearhead

    se on se paskana oleva tuulilasi mikä resonoi :mad:
     

Kerro tästä muillekin!