Overkill

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Bluestone, 30.11.2013.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    OVERKILL no candy-ass cars
    No nyt se HotRodMagazinen porukka (Freiburger ja kumppanit..Thom Taylor jne) on tehnyt oman rat-rod lehtensä. :-?
    Hot Rod Deluxe kattaa perinteiset rodit mutta tuo ruoste-skene näyttää olevan niin vahva että piti sinne tehdä kilpailija (haastaja) Ol`Skool Rodz, car culture Deluxe, Rebel Rods lehtien sekaan....
    Onhan tuon lay-out aivan selvää HotRod Magazinea ja ehkä sisällöltään enemmän vain autoihin keskittyvä kuin nuo muut, mutta onkohan tämä nyt samanlainen ohilyönti kuin oli aikoinaan harrikat HotRodMagazinessa....
    R-kioskilta tuon löysin... :D
     
  2. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Rat Rod, tuo kirosanojen kirosana Hot Rod miehille.....
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Voisin kuvitella.
     
  4. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Mä ostin ton lehden joku viikko takaperin joltain kentältä.Olihan siinä muitakin kuin kirosanarodeja. Esim.se vihreä pick up. Yhtä kaukana ratpaskasta kuin maa auringosta. Itseasiassa nyt kun selasi uudestaan ton lehden läpi,niin vähemmistönä ne näyttäisi lehdessä olevan.Enemmän kiiltävää ja show meininkiä.
     
  5. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    ..joo, olin eka arviossani hieman liian jyrkkä. However, kyllä tää Overkill on kuitenkin samalle segmentille suunnattu, tosin siinä ei taideta missään edes mainita sanaa rat-rod. Lehden nimen mukaisesti noissa kaikissa kamppeissa on jotain "overkill"......samassa autossa 2018 erikseen kromattua osaa, kromausten hinta 130000 usd... :)
     
  6. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    130,000,00 $ oikeesti ??
     
  7. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    tekee karkeesti 65$/osa. Kyllä se voi sen verran ottaa.Halvemmallakin varmaan saattais kyl päästä könttäkaupassa mexicaanojen kanssa...
     
  8. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Jätin tän lehden Indonesiassa hotellin respan kundeille,kun oli samantyyppistä musamieltymystä,mut ei oikein ollut kuullutkaan hot rodeista.Kovin oli kirkkaita ilmeitä aviisia plärätessä.
     
  9. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Sain jo aikoja sitten yhden (ensimmäinen?] näytenumeron postissa koska olen Hot Rodin tilaaja. En jaksanut lukea, kunhan pläräilin. Tais olla pelkkiä autoesittelyjä ilman mitään tekniikka ym juttuja. Jollain on radikaali ja kallis rodi, ok big deal.
     
  10. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Uudessa numerossa melko rankan näköinen tuo 61 Dodge Pioneer Wagon "gasseri" :) .. maavaraa melkein metri, jäykällä etuakselilla.
    Onkos tuollainen gasseri-akseli (jäykkä) laillinen tehdä suomessa ??

    ..lehden sivulla 27 hauska virhe; jutussa kehutaan miten Dodge Podge -29 pikkari on "all Mopar" ja kuvassa näkyy selvästi etuakselin takana joku osa jossa lukee VOLVO :)
     

Kerro tästä muillekin!