Ovi+ikkunatiivisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 14.5.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mistähän saisi edullisesti kaikki tiivisteet jenkkifarmarin oviin. Etu+takaoviin ja ikkunoihin. Nykyisetkin toimivat kyllä mutta tekisi mieli vähän 'entisöidä' muutoin jotenkinkasassa pysynyttä 'harrasteautoa'. Pontiac Parisienne.

    Auton vakuutusta tehdessä antoi vakuutusinssi vinkin Tampereen suunnassa vaikuttavasta tiivistemaakarista jolta voisi ehkä saada tiivisteitä hieman halvemmalla. Jos ei oo niin tekee. Firman nimi vain meni muistista. Oisko tietoo? Speed shoppien hinnat ja saatavuus on jo tiedossa.

    Onkohan Hämeenlinnassa tämän alan harrastekerhoa jossa vosi saada vähän vinkkiä kun sitä ollaan aika aloittelijoita eikä niin käteväkään.
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    yearonet ja rubbersteelet sulla onkin siis jo tiedossa.
    Omaan kraisuuni kun ei saa mistään? tiivisteitä, niin tein sen minkä varmaan moni muukin on tehnyt. Jos et ole tekemässä virheetöntä museoautoa, niin eikun pätkä vanhaa tiivistettä mukaan ja Etolaan.
    Löytyy nimittän jos jonkinnäköistä profiilia ja harjalistatkin hommasin sieltä. Eikä varmaan edes mr-tarkastaja erottaisi oikeasta.
    Pikkusen joutuu leikkelemään ja liimailemaan tietysti, mutta pienellä vaivalla saa hyvät tiivisteet.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hmm, täällähän on Etola. En ole aivan noin syvällisesti tutkinut, olikos nuo tuotemerkkejä vai kauppiaita. Tiedossa on ne tiivistesarjat joita esim paikallinen SW Trade kauppaa hintaan noin 100 jeeroa per ovi, lienevät näitä mainitsemiasi. Ovitiivisteet vois vaikka onnistuakin Etolan kautta, vaan entäs korputtuneet ikkunalasin tiivisteet.

    Ei tässä tosiaankaan olla tekemässä mitään museoautoa, nykysellään kiesi on maalattu euromaalilla joksikin ihme harmaabeigeksi ja listoitettu ilmeisesti Caprice sarjoilla kunnon kromi vuoreksi, alunperin oli ollut woody. Haluaisin vain minimoida ovi/ikkuna peräiset suhinat 55 mph vauhdista ja nauttia amerikan menosta. Hiljaisemmassa ajossa ei nykyisetkään päästä ääntä kovin häiritsevästi, paitsi vettä....
     
  4. lake ender

    lake ender Gearhead

    ikkunoiden tiivisteet onkin hankalampi homma. Itse nyhräsin vanhoista korpuista kaikki vanhat jämät pois ja liimautin lasiliikkeessä lasit tiivisteineen paikoilleen. Hyvin pitää ja näyttääkin hyvältä, kun laittoi listat päälle. Jos ikkunatiivisteistä ei saa kalua enää mitenkään, niin romikset taitaa olla ainoa vaihtoehto, jossei uustuotantona löydy.
    Toinen hankala kohde on HT tiivisteet, on nimittäin niin monimutkaista profiilia etten ole vielä mistään löytänyt vastaavaa.
     
  5. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Tiivisteitä myyvät (tosin melko suolaisiin hintoihin...)
    Oitracon ja Finn-Custom Import p. 050- 347 8140 (tämä on se T:reen lähellä oleva).
    Finn Custom Importilla on myös "cataloogi" josta löytyy eri mallit.

    Tampereella on myös Korja Kumi, josta löytyy paljon käypää ja halvemmalla...

    Vinkki:
    Restorationspecialtiesin sivuilla on pdf muotoinen cataloogi josta on apua kun selvittelee omaan autoon kuuluvia tiivisteitä.
     

Kerro tästä muillekin!