Paketti jossain maailmalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Dataviilaaja, 29.9.2015.

  1. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Etelä-Afrikasta on tässä odotellut osapakettia kohta puoli vuotta. Seurannan mukaan on paikallinen postilaitos ottanut sen vastaan 7.4, ja jo 25.5 ovat saaneet sen lähtemään ulkomaan jakeluun Cape Townista.

    Sitten onkin ollut aika hiljaista.

    Onkohan noiden jäljitykseen jotain keinoa, vai onko vain uskottava, että se on jäänyt kolmatta sataa maksavaksi istuimeksi (painoa jotain 20kg, eli maapostina se on sieltä lähtenyt) jonnekin Hiluxin lavalle? Kokemuksia, vinkkejä?
     
  2. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Aiotko jossain vaiheessa kysellä paketin perään? Voi olla esim. jokin aikaraja jonka jälkeen eivät enää korvaa hävikkiä jos nyt korvaavat muutenkaan.
     
  3. Weijari

    Weijari Gearhead

    Kenen seurantasysteemi? Varmaan osaavat sieltä neuvoa / auttaa.
     
  4. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Kyllähän tässä on meininki kysellä paketin perään. Myyjä nyt hoitaa asiaa lähtöpäässä. Liekö tässä muita vaihtoehtoja olemassakaan.

    South African Post Office eli SAPO oli firma, jonka kautta paketti lähti kohti kadotusta. Ennusmerkit olikin hyvät, kun paketti saapui ulkomaanterminaaliin 9.4 ja lojui siellä 25.5 asti, ennenkuin lähti eteenpäin.

    Aiemminkin on paketti tullut samoilta suunnilta, ja silloin meni melkein neljä kuukautta. Lentorahtina olisin muuten nyt ottanut, mutta noin painavalla paketilla rahti olisi ollut 160€ kalliimpi.
     
  5. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Compensation will be paid only for outgoing parcels if any irregularity occurred while the parcel was in the custody of the South African Post Office.
    eli postin vastuu lakkaa tuossa kohtaa.
     
  6. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    ^Olisiko reilun puolentoista kuukauden seisotus postin nurkassa "any irregularity?" :lol:

    Ilmeisesti tässä tarvittiin aiheeseen paneutumista, koska seurantakoodi heräsi tänään kertomaan uusista tapahtumista, ja sen mukaan paketti on toimitettu tulliin reilu pari tuntia sitten. 8) Saapa nähdä innostuvatko laittamaan jotain hintaa uusille, mutta 40+ vuotta sitten valmistetuille osille...

    Kahden lähetyksen perusteella sanoisin, että maaposti Etelä-Afrikasta vie todellakin aikansa.
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Siis on tullut rekalla välimerelle ja siitä sit yli ja euroopassa rekalla?

    Väliinhän sattu ebola ja varmaan joku monsuunikin
     
  8. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Ebola taisi olla jo voitettu siinä vaiheessa, mutta mahtuuhan siihen väliin aina muutamat kahinat. Mitä kautta lie ajelevatkin.

    Suomen valtiota avustettu reilulla kuudellakympillä tullin ja alvin muodossa.
     
  9. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Itsellä kesti kanssa metsästystrofeiden tulo Etelä- Afrikasta useamman kuukauden. Taisivat lähteä joskus vapun seutuun ja tällä viikolla pääsin laitteleman seinälle.
     

Kerro tästä muillekin!