Pakokaasun kierrätys

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Buikki Palanteri, 30.9.2007.

 1. Buikki Palanteri

  Buikki Palanteri 1st gear

  Voiko ton pakokaasun kierrätyksen ottaa pois käytöstä tulppaamalla putken ja pakosarjan vai rupeeko herjaa moottorin häiriö valoo??? Kyseessä -95 ford windstar.
   
 2. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Miksi se pitää ottaa pois käytöstä? Ford Windstar kun ei nyt varmaan mikään ralliauto ole.
   
 3. Per Besserwisser

  Per Besserwisser 1st gear

  Ja vaikka olisi , se kierratys on kiinni kaasupohjassa. Kannattaa alkaa leikkimään noiden takaisinkytkettyjen järjestelmien kanssa vähäpäästöisissä autoissa.. voi tulla kaikkea kivaa oheishauskaa, kuten koko auto siirtyä limpmodelle , jolloin kulutus tuplaantuu ja kulku puoliintuun. Ja kiinnostava katsastus, joka päättyy ajokieltotarraan tuulilasissa :poff:

  Lykkyä tykö "virittämisellesi" :poff:
   
 4. Antti P

  Antti P 3rd gear

  En ymmärrä minäkään miks pitäis poistaa toiminnasta? Melkein joka ainoa peli joita mulla ollu on joku koettanu räplätä.. Yleensä ovat mulle sit tulleet kun ei enää saa katsastuksesta läpi :D ja monestikkaan ei isoja ole tarvinnu laitella. Mut tuossa dakotassa piti boxi vaihtaa, jonka jälkeen meni läpi katsastuksesta ja kulutus pieneni eikä enää valkoista savua työnnä. Katti on jo ehtiny tuhoutua mut eipä onneks pakollinen. Mikäs oli ajatus että tukkisit sen kierrätyksen?
   
 5. Buikki Palanteri

  Buikki Palanteri 1st gear

  Siis taisitte käsittää väärin!!! Mulla siis ei oo tarkotus saada tehoo lisää!!! Mut ku kone nyt sattuu olemaan tos päydällä aski vian takii ja ku katoin imusarjaan et minkälaista pikinokipaskaa sen seinämät on täynnä ni aattelin vaa ettei se kovin hyvää koneellekkaa tee et sinne menee pakokaasusta noki ynm. ynm..

  Ja kyl se rupes ransiitinki kulku muuttuu ku otti kierrätyksen pois ja putsas pikkurillin kokoseks noettuneet imukanavat. No ehkä vähä huono vertauskohde ku ransu on kiisseli. Mut kumminki.
   
 6. mustang-70

  mustang-70 1st gear

  Minä tulppasin ainankiin omassa kun etsin vikaa... Ei syttynyt häiriövalo. Tuossa windstarissa ne tuntuu rapakon toisella puolen kovasti tulppaavan noita just tuon likaantumisen takia, jolloin voi alkaa antamaan misfireä koneelle.
   
 7. TeuvoSlam

  TeuvoSlam Gearhead

  Kyllä se mielestäni kannattaa tulpata just ton likaamisen takia.
  Töiden puoleen jopa vaihdettu imusarjoja kun on niin tukkeessa noki+öljy+karstamitälie paskaa.. mut autotkin mitälie.

  Ajan mittaan sellanen sentin paksu kerros imusarjassa ei ole mikään ihme...
   
 8. Buikki Palanteri

  Buikki Palanteri 1st gear

  Kiitti asiallisista vastauksista!!! Nyt ei tartte lähtee ihan soitellen sotaan.
   

Kerro tästä muillekin!