Parkkikolari New yorker

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Sdkillah, 1.10.2017.

  1. Auto ja vanha vääntynyt puskuri Suomessa ,ja minä usassa tarkastamassa että pohjatyöt ja kromaus onnistunut. Ei siinä oikein kaikkia muotoja pääse tarkastamaan vaikka mitä tekis. Pitäs olla 3d skanneri jne.... Ne kun ostaa niin voi vähän hintaa kertyä puskimillekkin.

    Mut joo ainut vaihtoehto on se ettei suostu enää tilaamaan kellekkään mitään pääsemättä paikanpäälle tarkastamaan ettei ole jouduttu hitsaamaan / oikomaan aihiota. Ja sitten auto jää kokonaan ilman puskuria , mutta parempi niin tietysti.

    Teen tätä hommaa ihan sen vuoksi että kromaus täällä älyttömän hintaista ja koitan auttaa muita harrastajia , mutta kaikki eivät varoituksista huolimatta käsitä sitä että ilman paikalla tarkastusta tänne lähetettäisiin pelkkää ö-laatua , ollaan kuitenkin sieltä katsottuna aika hevonvitun kuusessa. Nyt on saatu moneen autoon hienot puskimet ja Suomalaisten autojen taso noussut sitä myötä.

    Ei nää todellakaan ilmaisia ole. Mutta hinta erittäin kilpailukykyinen muihin vaihtoehtoihin nähden + tässä sisältyy aihio hintaan. Koittakaapa lähettää puskuri johonkin kromattavaksi..
     
    Muokattu: 4.10.2017

Kerro tästä muillekin!