Paskat tuotteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Quest, 5.9.2009.

  1. America

    America Gearhead

    Joo kyllä toi Maglite ihan kivasti naamaan kopsahtaa...

    Nimim. kokemusta on
     
  2. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Halvat (400-500e) merkittömät eli halpamerkin läppärit. Toimii todella huonosti vaikka muistia ym tehoja onkin tarpeeksi. USB-näppäimistö ja -hiiri lakkaavat vähän väliä toimimasta, streaming media -nettisivujen ym median aukeaminen tökkii ankarasti (näytönohjain merkitön), kaiuttimista ja korvakuulokkeista kuuluu jatkuva tuulettimen aiheuttama humina, windowsin ikkunoiden aukaiseminen ja sulkeminen saa myös aikaan sirisevän häiriöäänen kaiuttimissa, langaton lähiverkkoyhteys katkeaa aika-ajoin jne jne. Lisäksi kone tuntuu "tukkeutuvan" sitä mukaan mitä käyttää, pitää sammuttaa melkein kerran päivässä jolloin toimii taas vähän aikaa nopeammin. Tosin en tiedä onko tämä pelkästään vistan ominaisuus.

    Pakko se on sijoittaa koneeseen enemmän jos haluaa toimivan laitteen.
     
  3. onre

    onre 3rd gear

    Tuossa oot muuten ihan oikeassa. Monesti on tallilla ihmetelty miten Knipexin papukaijoilla aukeaa paremmin kuin kiintoavaimella. Toisekseen, noi mun on jostain ysikytluvun puolvälistä eivätkä vieläkää lonksu tai ole muuten kuluneet.

    Sori OT-höpötys täysin päinvastasesta aiheesta, jaetaas kokemuksia paskoista tuotteista: halpahallien viiloista.

    Kerran piti jarruletkun kiinnityskohtaa isontaa että Volkkarista lainattu letku sopii paikalleen. Todettiin et eipä oo pyöröviilaa. Haettiin Teesin tarjouksesta sellanen, nitkuteltiin ehkä puol tuntia, kiinnike ei vaan kerrassaan suurentunut ja viila oli muuttunut kahvalla varustetuksi puikoksi. Haettiin työkalukaupasta ehta Bahco, n. 30sek nitkutusta ja letku sopi paikalleen.

    Vielä paremmat osti työkaveri tuossa. Viiden erimallisen viilan sarja Saiturin Pörssistä. Niitä ei voi sanoa edes viiloiksi - työnjälki on ihan uskomatonta. Sellasia vänkyröitä pataraudasta tehtyjä kappaleita, missä on siellä täällä hieman viilakuviota. Noi on niin uskomattomia että melkein pitäis ottaa kuva, ei pysty sanallisesti kuvailemaan.
     
  4. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Jos kerta työkalut häviää tallilta, niin miksi ei voi hankkia työkalulaatikkoa tms kärryä mikä saa lukkoon. Pitää työkalunsa siellä ja lukossa niin ei häviä.

    Iitteään saa sitten syyttää, jos edelleen työkalut katoaa kun jättää ne mihin sattuu.

    Ja jos epäilyttää että häviää koko pakki niin sitten ehkä ei kannata ees mennä sinne tallille.
     
  5. onre

    onre 3rd gear

    Kiitos luennosta, isi :poff:

    Ei tota nyt niin hirveän usein ole oikeasti tapahtunut ja niilläkin kerroilla asiaan on ollut kyllä ihan järkeenkäypä selitys. Kolmen hengen tallilla ei juuri kannata kuvitella alkaa itseään elättämään työkaluja pöllimällä, voi aika äkkiä jäädä kiinni 8)
     
  6. Quest

    Quest Gearhead

    OT, Mulla oli intissä rannekello, jossa oli laskin. Sen avulla sain muutaman kuntsarin -> kun sissitaitokilpilussa oli useita laskutehtäviä.
    Sen jälkeen en oo kelloa pannu ranteeseen ja reilut 23v pärjänny jo ilman.
    Aika ei oo mun valuuttaa.
     
  7. vip68

    vip68 1st gear

    Kamasan piippuavaimet (oikea nimi nivelhylsyavain) on ihan susia. onneksi on ikuinen takuu että saa ilmaseks käydä vaihtamassa uuteen. hylsyt, räikät ja lenkit on kylläkin kestäny hyvin.
     
  8. DX

    DX Double Gearhead

    Sekö siis tekee varastamisesta lähes sallittua jossei kaikki ole tiukasti lukkojen takana?

    Lisäksi tarkennusta omalla kohdallani, knipexit yms. taskuun mahtuvat pöllitään työmailla työn ohessa jossa ei ole mahdollista kokoajan vartioida työkalujaan,
    ei siis verstaastani jossa häärään vain ja ainoastaan minä.

    Tosin viikko sitten sieltakin kiinteistön palkkaamat putkarit pöllivät A-tikkaat.
     
  9. onre

    onre 3rd gear

    Oho, noinpäin. Mulla on noista pragaillu räikät. En edes muista kuin mones pikkuräikkä menossa. Toisekseen siitä "hylsystä", mihin ne ruuvitalttapäät jne tulee kiinni, irtoaa aina se jousi joka pitää ne päät paikallaan. Onneksi tosiaan on se takuu.
     
  10. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    vista on ollut hanurista alusta alkaen, sille on tulossa korvaava päivitys/seuraaja ens vuoden alusta. omassa uudessa koneessa oli vista noin kuukauden kunnes se vaihtu xp:hen ja toiminu kuin unelma jo parivuotta.
     
  11. Mopar

    Mopar Gearhead

    G-forcen kypärät. Lähtee leukaremmiä irrottamatta helposti päästä.
     
  12. Town Car

    Town Car 1st gear

    Mulla on ollu vuoden alusta Vista ultimate 64-bit, eikä oo ollu kertaakaan mitään vikaa. On toiminu ihan yhtä hyvin ja nopeasti, kuin XP-pro..
     
  13. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ja sullako on ollut vertailun vuoksi siinä samassa koneessa myös XP? Vistassa on se käsittämätön ominaisuus, että jos koneessa olisikin vähän ekstratehoa ja nopeutta, niin käyttis kyllä huolehtii että se on kaikilla alustoilla yhtä tahmea. :p
     
  14. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    No vistassa suurin osa suorituskyvystä menee kaikkien visuaalisten herkkujen pyörittämiseen. Saahan ne toki pois päältä mutta ei se siltikään XP:n "keveyttä" saa vaikka käyttöliittymän ulkoasu hyppää 10 vuodella taaksepäin.

    Lisää halpiskoneista, kun tämän komponentit on halpamerkkejä ja vistalle suunniteltuja, ei niihin välttämättä löydykään XP:lle ajureita. Eli kun tuhoat alkuperäisen vistan niin xp:llä kone ei toimikaan, ja vaihtoehdoiksi jää ostaa toinen laillinen vistan lisenssi jonka olet jo kerran maksanut mutta jonka asennuslevyä ei tullut koneen mukana tai imuroida piraattiversio.
     
  15. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    tuo on justiinsa hanurista nyky tietokone paketeissa ettei tule mitään asennuslevyjä mukana,joutuu kahteen kertaan maksamaan käyttöjärjestelmänki jos vaikka kovo sattuu hajoamaan :mad:
     
  16. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    En tiedä millaisia halvat tippakannut ovat nykyään kun en ole sellaisia 90-luvun alun jälkeen uskaltanut ostaa. Silloin tuli hankittua niitä useampikin, ja ne olivat aina hajalla. Vähän päästä jotain irtosi sieltä sisältä, ja piti kaadella öljyt pois ja onkia jotain kuulaa tai sokkaa säiliöstä. Lopulta meinasin heittää yhden seinään oikein olan takaa, ja tempaisinkin sen jo taakse olan yli, mutta sitten järki voitti. Ihan tarpeeksi tuli jo siitäkin heilautuksesta öljyroiskeita. Lopulta liimasin sen pohjastaan kuumaliimalla verstaan ikkunalasiin muistutukseksi siitä että sellaisia ei enää pidä ostaa.

    No joo, sitten ostin paremman kannun, joka sitten lattialla pyöriessään jäi sen verran jalan alle että se metallinen letku meni rikki. Kyllä sillä öljyä pumppaa, mutta puolet öljystä valuu käsille.
     
  17. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Mulla hävisi siirtoleuka-Knipexit ihan omakotitalon pihasta..
     
  18. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Mulla hävisi siirtoleuka-Knipexit ihan omakotitalon pihasta.. Tuskin varis tai orava niitä kävi hakemassa?
     
  19. jake81

    jake81 Gearhead

    muistaakseni kahdet knipexit hävinnyt työ maalla... ei enään viiti jättää näkösälle mitään... bahcon putki tongit on kans aika helposti katoava työkalu!! :mad:
     
  20. rötvä

    rötvä 1st gear

    harley bentonin kitarat
     

Kerro tästä muillekin!