Paul Walkerin kuolemasta 10 vuotta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapsah, 30.11.2023.

 1. tapsah

  tapsah 2nd gear

  Hän oli rattimiesten rattimies, olen itse useasti vetänyt rantatunnelin päästä päähän ykkösellä @ 6000 rpm mutta koskaan en ole päässyt samaan tunnelmaan kuin hän, hän oli jumala!
  Ehdotankin että Odn ruutu pimennetään hänen muistoa kunnioittaen 10 min ajaksi tänään vuosipäivänä.
   
 2. sepi-ukko tykkää tästä.
 3. Procharged Vette

  Procharged Vette 3rd gear

  Kuolemanauton kuski ei sitten ollut riittävän rattimies ja Possu tietenkin on mahdoton hallittava sillä sekunnilla kun perä lähti alta. Jos alla olisi ollut 1973 T/A, ei mitään ongelmaa vaan piiitkää sladia ja suut messingillä. Uskallan vähän avautua koska ajoin pitkään tehokkaalla Corvettella joka myös on helposti metässä kun perä irtoaa, jos et ole ennen ajanut ja tiedä mitä pitää tehdä ja nopeasti. Tuollainen vanha Pontso yms on sitävastoin naurettavan helppo ajettava. Luisut on rauhallisia ilman äkkiliikkeitä koska pitoa on takana vähemmän. Toki hitaampi auto mutta paljon hauskempi. Hauskuus voittaa sekuntitappion varttimaililla 9-1.
   
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ja tossa Possussa oli jotkut 15 vuotta vanhat renkaat alla, joten voi kuvitella mikä niissä on ollu pito. Mutta aivan yliarvostettu henkilö kuten Keijo Palikkakin.
   
 5. nevö hööd
   
 6. tapsah

  tapsah 2nd gear

  mutta vakavasti puhuen oman elämän paulwalkereita on, pari viikkoo sitten tossa kylän raitilla joku semmonen veti kolmos-ryhmän (kolme reikää pakoputkessa) bimmerillä ykkösellä @5500 rpm raitin päästä päähän, sai vielä lopuksi pakarinkin paukkumaan, voi sitä myötähäpeän määrää.
   
 7. tapsah

  tapsah 2nd gear

  en minäkään löysin vaan tuon dvdn nurmikkoa leikatessa kun leikkuri heitti sen päälle koiranpaskaa...
   
 8. Jusmo

  Jusmo Gearhead

  Ärsyttää kun uusi sukupolvi innostuu autoharrastuksesta tällaisten paul walkereiden, ken blockkien ja richard rawlingsien ja muiden "mitä esitän etten ole kuullutkaan" takia. Pysyisvät vaan muissa harrastuksissa ja antais meidän vanhojen partojen harrastaa rauhassa tätä sisäänpäinlämpiävää jenkkilarppaamista.
   
  teippi-mikko, Volvo_5.7 ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
 9. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  No jos eivät muuten pysy, ni näyttää täältä oodeelta millaisia on "kovimmat tosiharrastajat". Aloittaa vaikka tästä topikista.
   
 10. Hyvin sanottu. Välillä tosiaan touhu ihmetyttää.
   
  teippi-mikko ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
 11. jknR

  jknR Gearhead

  2005 vuosimallin autoon oli laitettu 1998 paistetut renkaat?
   
  Volvo_5.7 tykkää tästä.
 12. Procharged Vette

  Procharged Vette 3rd gear

  Kovimmat tosiharrastajat on aina olleet ne joilla on pusikossa seisonut lintta 25 vuotta ja elopaino noussut 40 kg, ja ennen kaikkea kaljamuki pysyy kourassa ja suu raksuttaa tyhjää paskaa taukoamatta. Jokainen tyylillään, ei vaikuta mun ohjaukseen.
   
  teippi-mikko ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
 13. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ^missä ollaan tavattu??
   

Kerro tästä muillekin!