Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

 1. jukka63

  jukka63 1st gear

  Jep,jep.Tosta jos jotain ymmärtää,taitaa ymmärtää SAVOA ja suomea.Otsikon kirjoitti umpisavolainen naishenkilö.Tänään oli broidin kanssa juttua,Ralli meni 10,07. Pro kuski Jykän ajamana.Broidi kysyi,onko nopeempia katupelejä pääkaupunkiseudulla.Ite sanoin,saattaapi ollakkin,ei nyt vaan tule muita mieleen :D
   
 2. 383

  383 Gearhead

  kaikki ne on nopeampia "ex-esson baarissa" :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 3. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  9.17 / 239 katsastetulla Comerolla 2006 :rotfl:

  Senjälkeen toi on ollut enemmän tai vähemmän projektiasteella kun nälkä alkoi kasvaa syy'essä :poff:

  Lasketaanko tämä kun se ei oo Parsa :rotfl:
   
 4. onbuicks

  onbuicks Gearhead

  Kyllä mun GN:t meni nopeempaa, jotain seiskan pintaan. Ai niin, mut se taiski olla 1/8 mile, haittaako?
   
 5. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Tosiaan, eihän tossa otsakkeessa kerrottu mistä ajan mittauksessa oli kyse :odroll:

  Nopein tietämäni konerikko (454) tuli noin 15 sekuntia täysremontin jälkeen :poff:

  Pistäkää paremmaksi :rotfl:
   
 6. Putte

  Putte 1st gear

  Tosta vaikeea pistää enää paremmaksi. Allun Vetten isolohko kesti sentään puoli röökiä eli puhutaan minuuteista. :poff:
   
 7. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Noi on vähän vaikeita spekuleerauksia. Meinaan pitoradalla ajetuilla ajoilla ei välttämättä tee mitään tosielämässä, raja tullee just jossain tossa kymmenen sekan kohdalla jonka jälkeennopeemmat painavat autot rupee olemaan vaikeempia saada niissä olosuhteissa hyviin aikoihin kuin hitaammat. 13 sekunnin auto on kadulla jo niin nopee, ettei sillä käytännössä tarvi liikennevlois paljon puristella ja pelätä häviävänsä. 12 sekan liikenteessä olevat vehkeet on jo harvassa, 11 sekan vielä harvemmassa ja kymmenen sekan vehkeisiin on aika turha pelätä liikenteessä törmäävänsä. Kyllä luontevassa cruisingkäytössä olleet mataliin kympin aikoihin kykenevät vehkeet taitaa mahtua yhden-kahden käden sormiin pk-seudulla kautta aikojen.
   
 8. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Mites se Virtalan vanha bemu, eikös sen hakenu joku nuori jolppi isolla rahalla helsinkiin? Aika kova peli ainakin siellä essolla, vaatii kyllä varmaan myös KUSKIn ettei päädy tolpan jonkun ympärille.
   
 9. human62

  human62 1st gear

  Nykyään on aina vaan enemmän turbotettuja V8 autoja +sitten ilokaasulaitteita, eri juttu mitkä katsotaan katu-autoiksi. Niitä löytyy yllättävän paljon...eli paljon enemmän kuin yhden käden sormissa.
  Omakin auto täyttää kriteerit nopea ja ainakin tähän mennesssä ollut nopein... Viime kesänä tihkusade esti virallisen ajan saamista, eli vielä se on nopein...:D :D :D Essolla nykyään ABC:llä puhutaan näistä enemmänkin.
  Samaa mieltä kuitenkin olen näistä jo 12-13 sek. autoista että tuolta valoista lähdettäessä (vedettäessä vain pieni kadun pätkä) ei eroa ehdi juurikaan tulla edes nopeampaan autoon....tosin nää kaikki Porchet ja muut on vaan kovat äänet päästäny mutta eivät sitten oo ajanu tosissaan vaan tahallaan jättäytyneet..????
  Katu-autokisoissa saa käyttää noita alle sulavia "katuslicksejä" onko näillä ajettu aika sitten sama kuin sutivilla oikeasti kaduilla käytössä olevilla renkailla?

  "nopein kunnes joku toisin todistaa"
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Kyllähän noilla rankemmilla autoilla ajetaan useimmiten satunnaiset katuajelutkin ihan niillä samoilla katuslickseillä. Ja mikä ettei, nehän on lailliset ajaa kadullakin :poff:
   
 11. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Ei ne mihkään alle sula :soosoo:

  Tommosella 9 sekunnin autolla tosiaan voi ihan hyvin ajella Pääkaupunkiseudun iltaruuhkissa jos vain niin haluaa. Ja ihan katusliksit alla. Noi renkaat ei oo se pahin este kadulla ajamiselle vaan Bensankulutus joka tollasella matalalla 9 sekunnin autolla on melkoinen. Omalta kohdaltani voin sanoa, että 20 litran tankilla pääsee Stadissa noin 15 kilometriä rallibensalla joka maksaa 5-6 euroa litra. Ihmetelkää siinä sitten miksi noita 9 sekunnin vehkeitä ei kylillä näy :poff:

  Tästä samasta syystä mä hankin just ittelleni "oikeamman" katuauton joka toimii siis pumppubensalla ja jolla voi ajaa vaikka joka päivä töihin jos vaan haluaa. Ja menee toikin 11 sekunnin puolelle kevyesti vaikkapa Kiikalassa, jonne se siis ajetaan paikalle :rotfl:
   
 12. pötkö

  pötkö Gearhead

  Mulla on Stadin nopein :D :D :D
   
 13. Putte

  Putte 1st gear

  Vaikka ootkin Vantaalta. Ei sen puoleen kyllähän sun pelis kuuluu niitten nopeimpien joukkoon useammalaikin mittarilla mitaten.
   
 14. Jza

  Jza Double Gearhead

  Vähän pirun kallista rallibensaa olet jostain löytänyt :eek:
   
 15. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Ihan normihintasta mun mielestä:
  http://www.speceng.fi/kisabensa_hinnasto.html
   
 16. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Ostoerän suuruudestahan toi riippuu, katoin jotta esimerkiks meidän tykkäämä laatukin maksaa halvimmillaan 204 litran tynnyreinä otettuna "vaan" 4.58€/l mut sit 103 litran pytyssä jo 4,95€/l ja 19 litran pikkukannuissa peräti 6,58€/litra :odroll:

  Näin nimimerkillä "Voikkaan nopein katuauto" mikä ei tosin vaadi vielä hirveen paljoa :poff:
   
 17. studio57

  studio57 Gearhead

  kai siellä etelässä on nopeampia katuvessoja kun meillä tuhannen asukkaan kunnassa löytyy 11.5s 10.8s ja reippaan 9s katuautoja pumppubensa vehkeitä... kaksi ekaa viepi satasella sen 20litraa jälkimmäinen kyllä sitten hiukan enempi..

  tämän suhteuttaa asukaslukuun niin täytyy kehäIII sisällä niitä nopeita katuWC:tä täytyy olla kun meren mutaa :poff:
   
 18. kime2

  kime2 Gearhead

  Mikäs auto multa on nyt "mennyt ohi" :eek:
   
 19. studio57

  studio57 Gearhead

  nova... kaikkihan siinä on muutokset otteessa... ei ehkä ihan tuolle 632:lle mut 454:lle kuitenkin 8) mut kylillä sillä on ajeltu monet kerrat ja mottihan tehty kadulle ja dot gummit...niin mehän vaimon kanssa mentiin sillä naimisiinkin kesällä ja hienosti se senkin lenkin meitä viihdytti
   
 20. Jza

  Jza Double Gearhead


  Noniinno. Mä olen ostanut rallisoppaa isommissa ja pienemmissä määrissä ja hinta on ollut aina sama... ~4€/litra. Stanan kallista sekin kyllä on, kun tietää että toi maksaa veden takana saman kuin pumppubensa meillä :(

  Tarttee varmaan joskus testata tota VP:tä, että meneekö se auto sillä sitten 20% kovempaa, kuin halvemmilla laaduilla :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!