Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

 1. Puuhis

  Puuhis Gearhead

   
 2. C-barge

  C-barge Gearhead

  Kyse lienee enemmänkin halusta ja resursseista kun siitä mistä maasta tipu virtsaa. Tos on esimerkiks 7 vuotta takaperin ajettu varttimailiveto autolla jolla edellisenä päivänä vedettiin Alastaron ratakierros alle 1.30. Mottisäädöt oli vielä unohtunut "ratasäätöihin", ja seuraavassa vedossa sylkäski sitte kardaanin. http://www.youtube.com/watch?v=aKU0aLSwX1o&feature=plcp
  Muutamaa vuotta aiemmin tuli ite vedettyä 9.69/227 katuautolla joka katsastettiin just siinä kunnossa missä aikakin on ajettu, ja sillä vehkeellä tuli kilometriä pk-seudulla tuhansia vuodessa, myös talvella. Hyviä vehkeitä noi nykyisetkin on, mut sillee raakaan suorituskykyyn panostavia jenkkirakentajia vaan ei oo kauheesti näkynyt. Rata-ajosta en mitään tiedä enkä ymmärrä, mut kyllä tänä päivänä sais aika säyseen isolla motilla tehdyn siviilivehkeen joka menis, etenkin pikku supsulla.
   
 3. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Karkaamaisillaan?!? :rotfl: On menny lepikkoon ja pyöriny katon kautta ympäri jo monta kertaa,hinattu ylös ja paalattu,kierrätetty jämät,tehty uus ja sekin on spinnannu monesti.

  Veivi-ikkunat ja tuhkakuppi!!!
   
 4. mopster

  mopster Gearhead

  Tää aihe on vähän sama kun koittais väitellä että kuka on pääkaupunkiseudun kovin jätkä, eli taitaa jokaisella vähän vaihdella noi kovan jätkän kriteerit :rotfl:
   
 5. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ja päiväkohtaisesti vaihtelee ne kovuudetkin, niin jätkissä kun autoissakin.
   
 6. Tomas C5

  Tomas C5 3rd gear

  Pääkaupungin ulkopuolisena, jonkun verran tätä ketjua seuranneena ja V8 koslalla ajavana,ja muutamat kiihytykset kattoneena tänä kesänä pitää oma kommentti tähän antaa.
  Kyllä se VIP vaan lähtee hiton hienosti, lähdössä on semmonen juohevuus että on asiat kunnossa alustassa,laatikossa ja tietenkin kuljettaja hallitsee asiansa.

  --
   
 7. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  VIP (ja jopa sen kuskitkin :poff: ) pelaa ja lähtee (useimmiten :rotfl: ) kyllä nätisti, samoin kuin Uho-Juhon foorttikin ja tulevaisuuden haasteet lieneekin siinä että miten ahdettujen kasikoneisten voima saadaan sopivasti ja mikä tärkeintä edes kokolailla turvallisesti tonttiin.
  Leimauskaan noilla ei oo hirmu haaste kun ainahan matalilla ahdoilla saadaan siihen tarpeeseen hetkeks sopusat paperit mut tosiaan, jos isokoneisesta streettiautosta on mahdollista kaivaa tarvittaessa kunnon ahdoilla jopa 2000 hp eli oikeesti jo aikas rankan Pro Modin mukaset tehot niin ihan oikeesti homma on jo melkosen kintaalla :p
  Tai jopa jo hyvää vauhtia täysin lähdössä lapasesta :rotfl:

  (Ja ps. tossahan ei auta tippaakaan se pitäskö tollanen streettiauto olla leimattu vai ei sillä kyllähän juurikin noi kovat ahdetut saa kikkailtua leimaan jopa helpommin kuin rankimmat vaparit.)
   
 8. jukka63

  jukka63 1st gear

  Arvostettu ja asiantunteva raati on päättänyt ilman valitusoikeutta että,nopein tänä vuonna oli Juha Uho mustangillaan.Arvostettu kiertopalkinto luovutetaan tänään.(Tampereen swapista ostettu pytty)
   
 9. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Onnittelut Juholle tittelistä.
   
 10. maverick

  maverick Gearhead

  Kiitoksia kiitoksia! Pytty luovutettiin B-bileissä asiallisin seremoin! Pidän pytystä hyvää huolta niin kauan kuin jatkan ajamista....

  Nyt meinaa olla pientä jomotusta yläpäässä, eli hauskaa vissii oli.

  T. UHO-Juho
   
 11. 440

  440 Gearhead

 12. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Mun invamopo on saanut erivapuden sähköikkunoille ja tuhkakuppi löytyy apparillekkin.
   
 13. fury poika

  fury poika 3rd gear

  On se vaan niin hyvä!
  Hauskaa et kaikki ruuvaa ja säätää siel varikolla ku viimestä päivää ja vippin kuski istuu jollain kuuskytluvun rantatuolissa ja lukee helsinginsanomii siin auton edes.
  Näin ainakin kerran :)
   
 14. C-barge

  C-barge Gearhead

  Vissiin johtuu siit et Helmine on aina jossai kaljalla tms ku pitäis jotai tuunata. Mut ens kesänä on nii särmätoimintaa et ei oo ennen nähty!
   
 15. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Tulee liian iso muutos kerralla tiimin toimintaan. Menee koko kausi aivan vit...ksi ;)
   
 16. 440

  440 Gearhead

  On se vaan niin hyvä!
  Hauskaa et kaikki ruuvaa ja säätää siel varikolla ku viimestä päivää ja vippin kuski --[/quote]istuu jollain kuuskytluvun rantatuolissa ja lukee helsinginsanomii siin auton edes.
  Näin ainakin kerran :)[/quote]
  8)Tai sitten soittaa hanuria... :eek: http://www.youtube.com/watch?v=sMBP-qT0UFA :rotfl: :wc:
   
 17. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Särmätoimintaa. Tarkoittanee, et pokaalit on jaettu :)
   
 18. BRC1

  BRC1 Gearhead

 19. jukka63

  jukka63 1st gear

  "300" Projekti on lähes tulkoon valmis.Kevään stadin näyttelyssa havaittu lievä savutus ongelma on nyt korjattu.Turbot kävi huollossa,nyt ei ole savukone.Ens viikolla on tarkotus vetää "täysillä" vaivaisilla kilon ahdoilla ja silmä tarkkana seosmittarissa.Toivottavasti poliisi ei tule keskeyttämään testiajoja,voi ajokortti lähteä hyllylle vähäksi aikaa :odroll:
   
 20. vepi

  vepi Gearhead

  Hyvinkäällä poliisi ei ensi viikonloppuna mittaa loppunopeuksia vartilla...
  Eli sinne kokeilemaan :wink:
   

Kerro tästä muillekin!