Pian mahdotonta saada lyhyitä kilpiä tuontiautoon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja chevystw, 13.7.2008.

 1. MJF

  MJF Double Gearhead

  Ei oo museokilpiä, on näkynyt monenlaisissa autoissa.
   
 2. karra

  karra Double Gearhead

  Ei taida olla enää syytä etsiä viisimerkkisiä kilpiä vanhaan tuontiautoon. Niitä eikä kai 6-merkkisiäkään ei saa enää tilattua mustana jos on tuontiauto. Tutulla 1958 Buick johon eivät suostuneet tilaamaan mustana kilpiä syksyllä. Aikoo museoida auton niin saa mustat kilvet.
   
 3. TransSami

  TransSami Gearhead

  Pitäishän siihen tuontiautoonkin saada mustapohjaiset kilvet kuusimerkkisenä. Täytyy vaan olla otettu käyttöön -71 tai aikaisemmin
   
 4. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Ei ainakaan ifartin sivuilla ole ohjeistus muuttunut mitenkään, eli juuri noin kuin transsami sanoi. Ei muuta kuin takas konttorille tilaamaan niitä mustia, kaivaa vaikka luuriin valmiiksi sen ifartin ohjeistuksen
   
 5. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Saako kuusimerkkisiä pikkukilpiä mustana? En ainakaan muista nähneeni.
   
 6. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

 7. karra

  karra Double Gearhead

  No hyvä. Jos tsägällä löytäis jostain vielä viisimerkkiset, '29 roadsteriin. Jos ei niin sitten leluautonkilvet eli akuankkakilvet.
   
 8. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Miten mulla on muistissa etten niin kauan sit lukenu et jossai on vielä C**-** sarjaa saatavilla.
   
 9. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Varkaudessa A-katsastuksen asemalta antoivat kaverille 5-merkkiset kilvet ihan vain kun halusi EU-liputtomat, ja pyysi lyhyitä. Vähän erikoiselta näyttää lyhyet kilvet -77 euroautossa. :)
   
 10. Nupa

  Nupa Double Gearhead

  5-merkkiset jälleen hakusessa, jos tiiät mistä ni vinkkaa.
   

Kerro tästä muillekin!