Pick-Nick 2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Gutless, 29.7.2022.

 1. Gutless

  Gutless Gearhead

  Kunkkarit nyt, viikon päästä picknikkiin.

  Tarkoitus olisi tehdä tapahtumasta livevideota jos onnistun saamaan 50 tilaajaa kanavalleni:

  https://youtube.com/channel/UC-fdvWvevAO0IglFwLYVY-A

  Acs 2022 oli niin suosittu video että varmasti on wörtti tehdä Picknikistäkin oma videonsa ja mahdollisuuksien mukaan liveä. Riippuu väkimäärästä että riittääkö Telian kaista.
   
  spike, Gary Grand, SARKERI-71 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Gutless

  Gutless Gearhead  Live päällä, olkaa hyvät.
   
  lemmy, Marklin ja pe-le tykkäävät tästä.
 3. ajuri

  ajuri Gearhead

  Hieno homma, mutta olisi parempi ilman musiikkia,normi äänillä(autot, ihmiset)
   
  LehtinenA, KKOSKINEN, juko7 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. karitsa

  karitsa 1st gear

  Juu, musiikilla pilataan videot,kun ääni on usein isossa roolissa koneissa ja kulkuneuvoissa.
   
  ajuri tykkää tästä.
 5. Gutless

  Gutless Gearhead

  Hmm. Kanavan muilla videoilla on toki musiikkia mutta tän päiväisessä livessä Pick-Nickistä ei pitäisi kuulua muuta kuin mikrofonin äänet. Mielenkiintoista. Pitää kotona vielä katsoa tallennetta että mitenkä siellä on äänet ja kuinka tyhmiä pölinöitä ja kuinka kaukaa :eek:
   
 6. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Turnn, leivonharri, flanagan ja 10 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Over the hill

  Over the hill 1st gear

  Millään käyntikerralla en ole nähynyt, että joku olisi etuillut poistuvien jonossa radalla, ts. ajanut jonon ohi. Nyt oman poistumisen aikana kaviouralla pari tapausta. Muutama muu yhtä huonohermoinen, niin järkkäreillä on töitä. Hengenhätä ei näyttänyt olevan, koska ääni- tai valomerkkejä ei käytetty. Onko uudemmilta kävijöitä tapahtumien käytöstavat hukassa?
   
 8. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  Voihan siellä olla lämpöongelmia taustalla ettei voi seistä kovin pitkään paikallaan tai madella.

  Mää kyllä pystyn mutta kunhan heräs vaan ajatus.

  Forssa-hki väli olikin sitten melko mielenkiintoinen pitkää letkaa ja aina sinne sitten mahtuu ne ohittelijat ja kikkailijat. Järjettömiä ohituksia ja hyöty tasan 0 kun ei letka ohittamalla loppunut.
   
  Make.S, LehtinenA ja heleha tykkäävät tästä.
 9. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  No on se myös vähän erikoista ajaa 70kmh satasen alueeella. Itte ainakin semmosia ohittelin enkä pitänyt sitä järjettömänä, ohitusten jälkeen pääs ajamaan liki rajotusta.
   
  LehtinenA, MJF, Kustom STW ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Forssa on kyllä iso tapahtuma, että on vaikeaa yhdellä reissulla nähdä "kaikkea". Kiitos Marklinille ja muille kuvaajille, jotka ovat yrittäneet taltioida koko shown!

  Mitäs porukkaa ne Huittisissa hurjastelleet? 200 parikymppistä ei oikein kuulosta perus-jenkkiharrastajilta, joilla on yleensä jo vähän harmaata ohimoilla... Ja mitä on "tarpeeton ajotapa"? Ja miten sen perusteella voi saada sakkoja?
   
 11. Tuli sama huomattua. Hengailin parin kaverin kanssa ja todettiin, ettei edes kannata yrittää nähdä "kaikkea." Parempi vain fiilistellä ja syödä paistettuja muikkuja. :)
   
  leivonharri tykkää tästä.
 12. kerkko

  kerkko 2nd gear

  "Tarpeeton ajotapa" lienee sama kuin "niskoittelu". Joku syy kirjata ragaistusvaatimukseen kun taiteellinen luovuus on ylittänyt hyvän maun rajat?
   
 13. SJ

  SJ Gearhead

  Marklin, esmi, leivonharri ja 1 muu tykkäävät tästä.
 14. Nupa

  Nupa Double Gearhead

  Mä olin yksi "tommosista" ja omasta mielestä ihan syystä. Itse sitä läjää ajoin ja siitä läjästä loppuu ajo-ominaisuudet, meteli on tajuton jo tossa 70 kmh, bensansäästö, sunnuntai-iltapäivä eikä mikään kiirus kotio... saa valita tai keksiä vielä lisää. Ainiin, satoikin matkalla eikä pyyhkijät tossa ole mitkään parhaimmat (sentään toimi, 2018 sillosesta vessasta ne hajos kotimatkalla ja se vasta oli kaatosateessa mukavata).
  Joku ohitti joku ei, en pahoittanu ohituksista mieltäni vaan ajoin ja likkakin nukahti etupenkille.
  Terveisin kaikkien kaveri.
   
  Seevu, hartsa69, lintta88 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 15. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Melkoinen ajopeli Nupalla jos seitkyt rupee olee maksimi. Kyl tolla profiilikuvan blazerillakin voi ajaa liikenteen mukana satkun tiellä. Ehkä jos on kovin hidas peli niin kantsii ehkä vetästä sivuun välillä kun alkaa olee reilusti letkaa perässä niin ei tuu sitte niin paljo tilanteita?
   
 16. Nupa

  Nupa Double Gearhead

  Yleensä pyörin vaan korttelin ympäri tolla vehkeellä, teillä missä max 60 kmh ja motarille tai moottoriliikennetielle harvoin asiaa, nyt oli pisin stintti Forssaan ja takas 250km yhteensä. Hyvin se kesti senkin.
   
  Muokattu: 9.8.2022
  Seevu tykkää tästä.
 17. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Jono on kasassa, kun jonottajia määrissä, eli enemmän kuin yksi. Jos jollakulla on syystä tai toisesta halu ajaa ns omaa nopeutta, mikä on tietyin ehdoin sallittua edelleen - joku rajoitus moottoritiellä on - niin jos se jonon muodostaja, eli ensimmäinen perässäroikkuja ei ajaisi ihan takapuskurissa, jos ei kykene ohi, niin kolmantena paikalle tulevan ei tarvitsisi ohittaa koko letkaa vaan vain se yksi.

  Omasta mielestäni pahimmat tientulpat ovat vähäisten moottoriteidemme keskikaistalla syyttä ajavat. Siitä on paha autolla mennä ohi, kun kaksi ajaa rinnakkain samaa vauhtia.

  Keskikaistalla non stoppina ajaminen "tulppana" on joku suomalainen erikoisuus. Just ajeltiin 6000km kesäreissu 11 maassa, eikä vastaavaa tientukkimista muualla juuri nää. Täällä ei tarvinnut ajaa kuin stadi-Hyvinkää, niin oli jo kolme tulppaa sattunut kohdalle. Moottoripyörällä kuitenkin kierrettävissä olevia tulppia olivat.

  Kaksikaistaisella tiellä sentään pääsee ohi aina ja varsinkin, jos se hitaammin ajava ajaa kunnolla alinopeutta, niin ei tarvitse ohittaessa edes mennä "kortti lähtee" nopeuksiin.
   
 18. ajuri

  ajuri Gearhead

  Nyt varmaan sekoitin tämän tuohon Salo live stream lähetykseen, missä vain musiikkia.
   
 19. Gutless

  Gutless Gearhead

  ahaa, ok. Heillä oli vähän enempi panostettu striimiin. Oli vissiin useampi kamera kun itse kuvasin vain oman Kadetin takaa europarkin reunalta kännykällä kolmijalan ja virtapankin avulla. Jos nyt jälkikäteen miettii omaa tekemistä ja parannettavaa niin puolen päivän jälkeen kuvauspaikka olisi pitänyt vaihtaa ulosajotien varteen sinne johkiin rompetorin nurkille. Olisi ollut uudestaan hyvä autoletka mitä kuvata. Mutta niin meni mukavasti päivä tuossa "omalla tontilla" pyöriessä ja ihmisten kanssa jutellessa ettei moinen tullut mieleenkään. Ja sitten olisi jäänyt monet hyvät keskustelut ja autosta kertomiset jos olisin huininut tois pual aluetta. On niin mukavaa tapahtuma nähdä tuttuja ja tuntemattomia autoharrastajia.

  Noh, nyt pitäisi keretä editoimaan toinen Pick-Nick video. Siinä sitä onkin puuhaa.
   
 20. lintta88

  lintta88 2nd gear

  Forssaan päin ajelessa oli matkavauhti se 80-90 km/h tampereen motarilla koska yli 90 ku ajaa ni alkaa kauhee vapina ja hytkyminen et tuntuu kuin koko härveli leviäis siihen paikkaan :poff:
  Ja takaspäin tullessa vedin letkaa 100 km/h alueella samasta syystä.
  Lähenpänä tallia uskalskin jo kokeilla millon vapina loppuu...
  150 ku ajaa ni ei vapise tai vipota mikkää
  :rotfl:
  T: 1964 country sedan
   
  Muokattu: 9.8.2022

Kerro tästä muillekin!