Pienoishiomakoneeseen istukkahylsy?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja A.J., 31.5.2020.

 1. A.J.

  A.J. 3rd gear

  Potilas on Milwaukeen 12v pienoishiomakone, jonka 3,2 mm karan sisällä oleva hylsy (onkohan istukkahylsy oikea nimitys?) on haljennut päreiksi. Yritin laittaa kuvassa näkyvän Dremelin hylsyn, mutta se on vähän liian pitkä, 19 mm, eikä karaa saa ruuvattua paikalleen. Ehdin jo heittää vanhan hylsyn palat pois, mutta oliskohan se ollut pari milliä lyhyempi. Onko mitään ajatusta mistä löytyisi uusi tilalle? Ei löytynyt bulkkia Motonetista eikä Biltemasta. Pitääkö yrittää Milwaukeen valtuutettujen huoltofirmojen kautta (joita ilmeisesti löytyy nykyään enää pääkaupunkiseudulta)?

  [​IMG]
   
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  A.J. tykkää tästä.
 3. Pitu

  Pitu Gearhead

  Itsellä vastaava ollut haussa. Tuollaisissa halppis koneissa tuo holkki on messinkiä. Kun pari kertaa terä pyrähtää tyhjää, niin holkki on käyttökelvoton.
  Jossain Puuilon/ Honkongin isommissa teräsarjoissa noita muutama oli.
  Itämaiden verkkokaupoissa noita on myös näkynyt, mutten oo vielä tilannut. Tarve kun autohommissa aika vähäistä. Muoviosien modauksessa tosin näppärä.
  Tuo pika istukka vaikuttaa hyvältä. Pitää kokeilla sitä. Kiitos vinkistä!
   
  A.J. tykkää tästä.
 4. A.J.

  A.J. 3rd gear

 5. A.J.

  A.J. 3rd gear

  Lähinnä johonkin viimeistelyhiomiseen tulee autohommissa käytettyä, mutta kyllä tuolla jossakin ahtaassa paikassa katkaisulaikan kanssa saa vaikkapa kiinniruostuneen ruuvin kannan poikki.
   

Kerro tästä muillekin!