Pikkujoulut 9.12 Klo 18 alkaen tallilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Tupis, 23.10.2006.

  1. hot rod

    hot rod 1st gear

    No se istujaltaan nukkuja.Piti lähtiessä käydä tarkistamassa että ukko on elossa.Sen verran kauan oli ollu samassa asennossa. :rotfl:
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ainakin yksi näkyi nukkuvan istualtaan joulupallot korvista roikkuen :lol:
    Laskiko kukaan paljon oli porukkaa. Itse arvelisin, että joku 70-80 henkeä. Nimittäin yhdessä vaiheessa laskin porukkaa olevan 55 ja sen jälkeen tuli vielä paljon sakkia.
    Mansenjamppa menetit hyvän krapulan! Olisi kannattanut tulla
     
  3. raisu37

    raisu37 1st gear

    Joo käheet oli kinkerit. Ainut mikä kyrsii on se kun jonkun valopään piti naarmutella sihteerin uusi käyttis tallin edessä tai yöpymispaikan edessä Niiralassa. Tapiolan setät ilostu taas meikäläisestä, ei maksanut Tapiolalle meidän pikkujoulu kun vajaan vanhan kypädonan......

    No saapahan uutta väriä pintaan ja ehken jotakin tunnistamista helpottavia kuvioita / värejä. Oranssi on kuulemma vielä pannassa sano sihteeri, mutta maalarihan se meillä ennenkin värin päättänyt meidän puolesta.
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    raisu37 tuo oli varsin ikävää. Siksi minäkään en ole sitten viime syksyn jättänyt käyttistä pihalle, kun joku ohi kulkija oli päättänyt pudottaa kuskipuolen peilin. Keskusta alue on mitä on.
    ja antakaa vaan maalarin valikoida värisävy, niin eipähän tarvitse keskustella(väitellä) asiasta sihteerin kanssa :lol: Ei nimittäin onnistunut huonosti sen porkkana ponun kohdallakaan.
     

Kerro tästä muillekin!