Pimp My Ride; Volvo 740

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Autopelien ystävä, 13.7.2005.

  1. Mikähän episodi ?

    Netistä en löytänyt.
     
  2. TEKELE

    TEKELE Gearhead

    Ei siinä sarjassa semmoista ole laitettukaan, mikään alkuanimaatioissa esiintyvistä autoista ei ole ns. oikea auto, joka olisi sarjassa esiintynyt.

    Ja ihan ohimennen mainiten, tuskin kovin monella oikealla seudulla asuvalla 18-22v ämöriikkalaisella (vaatimus sarjaan pyrkijöille oli jotain about tuota luokkaa) on edes sellaista ajopeliä...
     
  3. Wicked_One

    Wicked_One 1st gear

    oon ite alkanu epäileen että se koko pimp mai raid hommeli on käsikirjotettua puppua ainakin ämörican wersio (britannian versiosta en mee sanoon) meinaan jokainen tyyppi miltä auto haetaan asuu lähiö alueelta ykskään kärry ei oo mistää bronxin ghetosta tai muusta sellasesta en oo kertaakaa nähny ko. sarjassa yhtäkään autoo haettavan kerrostalo tai vähä rähjäsemmältä alueelta...

    olen katsonut kaikki ilmestyneet jaksot
     
  4. Petrick

    Petrick 1st gear

    Nyt en ulkoa muista tarkasti, mut mielestäni se yks valkoinen chevy? avoauto ja se Mitsu vararenkaalla olivat kyl ainakin hieman rähjäisemmiltä alueilta.

    Ja miten se mihinkään käsikirjoitukseen liittyy, et millaiselta alueelta auto on? Tai sit en vaan tajunnu pointtia, pitäähän jotain kässäriä olla eikä vetää vaan lonkalta jaksoja. Hakemusten perusteella heidät on valittu ja tuskin menee hakuprosessista läpi joku slummialueella asuvan auto, johan siinä on kuvausryhmä jne vaarassa joutua ryöstön kohteeksi jne :p

    Xzibit ku menis sinne kattoo autoa, niin autosta löytyis huumeita, aseita, pari pommia jne? ja sit ku menis koputtaa ovea niin tulis pari laukasta oven läpi ja joku narkkari tulis ihmettele et mitä sitä häiritään huumesessioita? :odroll:
     
  5. Olli_

    Olli_ 1st gear

    Hauskinta Pimp My Ridessä on se, että kun auton omistaja tulee ihmeissään avaamaan ovea, niin mikrofoni on jotenkin ilmestynyt jo valmiiksi vyölle. Kovin yllättyneiltä he silti näyttävät :D
     
  6. Fuse

    Fuse 1st gear

    Käsikirjotettuahan tuo on, se on fakta. Autoja myös vähän "käsitellään" ennen ohjelmaa, mikäli ne ei tarpeeksi viihdyttävässä kunnossa ole ennestään. MTV myös sanelee kaikki, että millanen autosta pitää tulla ja millä rahalla/ajalla ja WCC:n äijät sitten toteuttaa. Siitä johtuu nuo pakkeli, rautalanka, kanaverkko yms... säädöt, kun MTV sanelee että millä rahalla ja missä ajassa pitää saada millanen auto aikaan.

    Nojoo ihan hyviäkin jaksoja on tuossa ollut, mutta mieluummin katselee jotain American Chopperia tai vastaavaa, niissä kun on sitä itse rakentamista ja osien valmistamista paljon enemmän kun sitä turhaa hypetystä ja jenkkityylistä "oh my god"-meininkiä. :)
     
  7. GRA-55

    GRA-55 1st gear

    Se on käsikirjoitettua. On muuten aika tyhmää pimpata sellaisen auto joka ei osaa edes ajaa. Yhdessä jaksossa ne pimppas sellasen Toyotan pakun naiselle jolta auto oli varastettu viisi kertaa!!. Lisäksi hän oli kolaroinut sen neljä kertaa!!
     
  8. Entäs Monsteri talli ?
     
  9. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    American Hot Rod on ihan asiallinen, paljon näytetään itse rakentamista ja tehdään kunnolla. Toinen on tietenkin Overhaulin..
     
  10. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Kun Pimp my Ridessä oli samanlainen Fordi, kuin minulla, niin olin ihan fiiliksissä että mitäs ne nyt saa aikaiseksi.

    Mitä vielä...pyörivät vähän aikaa ympärillä ja ostivat uuden auton tilalle.
     
  11. MikaelT

    MikaelT Gearhead

    Olikoha joku auto bilt lehti jota luin tässä taannoin, olivat yrittäneet tehdä juttua Pimp my ridestä. Jotain avustajan avustajaa saaneet haastatella ja odotella parisen tuntia että pääsevät talliin jonne eivät sitte päässeetkään. No pihalla oli joku avustaja luullu että poijaat ovat uusia työntekijöitä ja kertonu että "vetäkää sit vaan ruosteen päälle maalit" jne. Vielä oli kait naureskellu kuinka katsojia kusetetaan.
    Olivat jälkeen päin yrittäneet soittaa siihen pajalle ja tahtoa jotakin Hummerin pimppaamista MTV tyyliin, olivat sanoneet etteivät tee semmosia (eivät kai osanneet, uskaltaneet "oikeille" asiakkaille).

    Jos tulisivat hakemaan minun Vania ohjelmaan nii ajaisin ne ovelta pois! No vähä se maalia kyllä kaipais...
     
  12. higher

    higher 1st gear

    toi juontaja oli jossai haastattelussa sanonu että ne vehkeet mitä ne rakentaa on maailman hirveimpiä eikä itte ajais niillä metriäkään...hah....no ittellähän sillä on hummereita ja muita öky kippoja
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Aikamoista kusetusta koko homma, mutta millonkohan Suomessa alkaa pyöriä Saksassa suosittu Pimp My Wife.
     
  14. jankinnu

    jankinnu 3rd gear

    Itse tulee seurailtua American Chopperia, (Monster Garagea), American Hotrodia ja Rides-sarjaa.

    Discovery-kanavalta tulee yllättävän paljon kaikkea moottoriaiheisia sarjoja.
     
  15. FA18

    FA18 3rd gear

    Ja englantilaiset A car is born, A bike is born ja Wheeler Dealers joissa ei tietenkään juurikaan ameriikankalustoa. Mutta nekin voittaa suomen TV-tarjonnan 6-0. PARAS kanava. :argue:
     
  16. tuurna

    tuurna 1st gear

    Kyllä sen näkee hölmömpikin, että nää Pimmppi hommat on jo valmiiksi lämmitelty..Ne menee aina ihan överiksi kun Xzibbit tulee oven taakse ja alkaa hirmu huuto jne. Tässä sarjassa on vissiin se periaate niinku jossain kokkaus sarjoissa, päällepäin pitää näytäää syötävän hyvältä(HEi tää on sitten jonkun mielipide, että älkää nyt mua alkako solvaamaan kerrostalo pojaksi :D ) Harmittaa vaan välillä noi joittenki autojen kohtalo, Kuten se Bel Air :mad: tuli joku plasmanäyttö akvaario!

    Niin ja sen verran että jos nää ihmiset on oikeesti niin köyhiä ja osaamattomia ettei pysty edes uutta poltinta auton palaneeseen lamppuun ostamaan niin kuinka ne sitten ostaa tai korjautta noi kärrynsä? Jokku pirellin kummit..just joo varmaan sitten 15" pellivanne siihen 175 kummilla ja muissa kulmissa on ne 22" Cromi Vadadium baby baby vanteet pirellin 750e kpl/hinnoilla olevat kummit päällä.. :odroll:
     
  17. PJS2000

    PJS2000 3rd gear

    Pimp my ride:t on kitin ja fillerin katkuista komediaa... :rotfl: :rotfl:
    Minkähän näkönen tyypi ne käsikirjottaa... :lol:
     
  18. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    mäkin muistan tuon, melkein iktkin kun hakivat jonkun hirveän köntin sen tilalle.
     
  19. Terosu

    Terosu 1st gear

    Eik se ny parempi melkeen oo, et pimppasivat sen hirveän köntin ja jättivät Fordin jätkälle omaksi projektiksi?

    Eipä kyl välttämäti jätkällä itelläkää oo juuri kunnioitusta autoaan kohtaan jos ilmoittaa PMR:ään.
     
  20. jayceon

    jayceon 1st gear

    muistan jostain lukeneeni, että ne kaikkein hirveimmät viritykset eli akvaariot ym. poistettaisiin ennen auton luovutusta.

    olisi mukava nähdä miltä autot näyttävät karsittuina tai jopa vuoden kuluttua 'pimppaamisesta'.

    tyylillä ei ole mitään tekemistä noiden rakentelupuuhien kanssa. tuntuu, että aika pitkälti mennään sponsorien ehdoilla. kaikki on loppupeleissä aivan samasta muotista väännetty eli rumaa kromivannetta ja neonvalohelvettiä. muutaman ihan ok vehkeekin ovat vahingossa saaneet aikaan.
     

Kerro tästä muillekin!