Pioneer, Ts-w210a virrat soittimelta? (Dodge Caliber)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja palikka69, 23.1.2012.

  1. palikka69

    palikka69 1st gear

    Eli lyhyesti ja ytimekkäästi. Ostin Pioneer, Ts-w210a soittimen Dodge Caliberiini jonka ajattelin sijoittaa penkin alle. Mietinkin että saakohan mistään lähempää esim ryöstöliittimellä virrat subille niin ei tarvitsisi akulta asti vetää, ja etsiä reikää mistä johdon konehuoneeseen saisi.

    Mietin että jos ottais tupakan sytyttimen tai dvd soittimen + johdosta ryöstöllä virrat. Sen verran huomasin että subin johtosarjassa on 10A sulake heti liittimen jälkeen.

    Joku viisaampi vois auttaa ennenkun poltan koko Dodgeni
     
  2. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    Penkinlämmittimen syötössä voisi olla tarpeeksi potkua. Vetäisin sinuna kyllä akulta (/ sulakerasialta) virran ja laittaisin sulakkeen lähelle +napaa. Mieti myös sitä, että haluatko, että subit ja systeemit on virtalukon takana vai et. :odroll:
     
  3. spike

    spike Gearhead

    Tutkin tuon laitteen ohjeita netissä niin siinä on erillinen syöttö ja heräte. Jos et tiedä varmana mistä saat 10A polttamatta mitään muita laitteita niin laitat sen johdon akkulle ihan sovinnolla. Laitat erillisen 10A sulakkeen mahdollisimman lähelle + napaa.

    Herätteen laitat joko soittimen heräte liittimeen jos sellainen on. Jos kyseessä on auton alkuperäinen soitin niin sellainen voi olla vaikea löytää. Toinen vaihtoehto jonnekin josta saat sen 2A virtalukon takaa. Jos tupakansytkään tulee virtaa vain sytkät päällä niin ota sen takaa.

    Älä käytä rosvoja. Tulee vain v%&&#s kun subi pätkii päälle pois ja vähän ajan päästä vahvarista karkaa toimintaa ylläpitävä maaginen sininen savu.
     

Kerro tästä muillekin!