Pösö mainos @ tv ja jenkkiautot !

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja edsel.fi, 16.10.2009.

  1. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    NOh, ameriikkalisen V8 moottorin soundi virtysasteesta riippumatta on yhtä sinfofniaa!!! Ehdottomasti laulu auto!

    Chrysleri vaikka vois tehdä vastaavan, itkeviä, mätiä, sammalta kasvavia 70-80 luvun ranskalaisia autoja tarhoissaan :O)
     
  2. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Höh , tuohan oli tylsän ja persoonattoman auton mainostamista semmoisella mikä OIKEASTI herättää intohimoja, keskustelua ja millä on luonnetta. Aika ja eletty elämä (ajetut kilometrit/mailit) tekee sen.
    Hyvä mainos. Ranskalaiset parhaita ketsupin kanssa.
     
  3. fe390

    fe390 Gearhead

    Minä tulkitsen tuon mainoksen siten, että maailma jo hiemen enemmän nähneet, vanhuuden kolotuksia potevat herrat innostuvat kun nuori ranskatar saapuu kaupunkiin.

    Jos tuon siirtäisi ihmiselämään, niin vanhat jenkit voisivat olla seniori-ikäisiä herroja joiden elämään ilmaantuu nuori hoitsu. Silmät kiiltäen katsotaan perään ja mietitään mitä tehtäisiin jos oltaisiin vielä nuoria ja vetreitä.

    Joku jo on ehkä arvannutkin että tällä mainosta puolustavalla tyypillä on ranskalainen auto. Aivan oikein. Ja kyllä niistä personallisuutta löytyy.
    Eilen kun täytin pissapojan säiliötä, tulivat vedet suoraan kengälle. Syynä ilmeisesti haljennut säiliö tai putki. Asian tarkistamista varten pitää irrottaa etupyörä, sisälokari, puskurin alapuolelta suojalevy ja ties mitä muuta.
    No onhan autolla ikää jo melkein viisi vuotta :poff:
     
  4. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    voihan sen nähdä niinkin MEIDÄN näkökulmastamme, että kaikki 1980-2000 väliset arkiautot on paalattu, eikä vaihtoautotarhoissa ole kuin vanhoja jenkkirautoja...
    muutenkin mainoksessa esitetyn kylän/kaupungin autokanta vaikuttaa melko terveeltä. joka pihalla ainakin wanha hippipaku tms.
    heh
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Niinpä. Laitappas normi viikonloppukuoro tonne Pösöön ja lähde cruisaamaan niin veikkaan että ei se oikein toimis :poff:
     
  6. Erska

    Erska Gearhead

    Niin no, itellä noita 70 luvun pösöjä 4 pihassa eikä kyllä ole hetkeen maatumassakaan.

    Itse mainos oli musta mauton, kuvassa olisi voinut olla tietokoneella animoituja autoja kyllä vastaavissa asetelmissa mutta kanta olisi voinut olla selkeästi sekalaista eikä jenkkejä. Myöskin museoikään ehtineiden autojen "paalaus" oli aika epäsovinnaista.

    Tosin eipähän mikään etuveto-Pösö ole meikäläisen mieleen muutenkaan. Jos ne uskaltais vähän lähtee rohkeammalle linjalle niin asia olis ihan eri.
     

Kerro tästä muillekin!