Poljin painuu pohjaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Hieman, 3.11.2022.

  1. Hieman

    Hieman 1st gear

    Heps.

    Toyota avensis t25 2.0bensa vm 07 sai hylyn konttorilta. Jarrupoljin painuu pohjaan/liian alas tyhjäkäynnillä.

    Olen ilmannut kaikki kahdesti ja ei vaikutusta. Kuskin puolelta edestä tuli jonkin verran ilmaa ja sen jälkeen nestettä. Kuitenkin uusinta ilmauksessa tuli sieltä uudestaan ilmaa. Se on käytännössä lyhyin piiri. Jarruletkut ja putket vaikuttavat ehjältä.seuraava epäilys on pää jarrusylinteri. Mutta jossain sanottiin että jos auton ollessa sammutettuna ja virrat pois ja poljin ei silloin painu pohjaan vaan on napakka,tarkoittaa se sitä että sisäistä vuotoa sylinterissä ei ole. Kokeilin tätä ja parin pumppauksen jälkeen poljin ottaa ihan pinnasta ja pitää paineet. Mutta heti kun virrat laittaa päälle,poljin alkaa painua


    Abs toimii ja rutisee kun jarruttaa eikä muutenkaan ajaessa ole häiriöitä ja jarrut toimii. Mutta esim liikenne valoissa saa polkimen painettua pohjaan saakka.

    Levyt ja palat vaikuttavat ok kuntoisilta
     
  2. Forester

    Forester 1st gear

    ABS järjestelmä virrattomaksi, eli sulake/sulakkeet pois ja uusi testi. Eli virrat pois, pari jarrun pumppausta että saa polkimen kovaksi ja sitten virrat päälle avaimesta.
     
  3. Hieman

    Hieman 1st gear

    En vielä ehtinyt kokeilla mutta jos ei painu/painuu niin mitä se rajaa pois
     
  4. Forester

    Forester 1st gear

  5. 3964

    3964 3rd gear

    Joskus on hankalaa saada abs yksikköä ilmattomaksi.
    Varovasti paineilmaa nestesäiliöön ja ruuvia auki,tuo on yleensä auttanut mutta varovasti ettei säiliö pamahda.
     
    timopajala tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!