Polkuautojen Suomen kartoitus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TiGGer, 16.1.2006.

  1. M

    M Gearhead

    lasketaanko tää polkuautoksi, vaikka kulkeekin sähköllä? jostain 70-80-luvun taitteesta tuo kait on...

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    jup, ralliratti on napattu lasten raktorista.
     
  3. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Olokoo ny mikä hyvänsä, mut AIKA RETEE :D
     
  4. M

    M Gearhead

    ^toi tuli mulle ilman valoja ja tuulilasia aika kärsineenä. kori peltiä ja 6 voltin järjestelmä. valot tehtiin hartsista ja laitettiin ledit. liikkuu painamalla kahta poljinta yhtäaikaa. kulkee eteen ja taakse ja on pillikin :) sisusta jalopuuta ja mustaa kerniä. orkkistyyliset peltikapselitkin on ja perässä nykyään 200d lätkä...
     
  5. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Minkä maalainen toi on?
     
  6. M

    M Gearhead

    ei mitään hajua. joku joskus väitti, että kun vehossa teki ison kaupan s-mersusta, tuollaisen sai kaupan päälle. mutta tiedä sitten...
     
  7. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    FHRA Kouvolaan oli otettu yhteyttä toukokuiseen Swap & Meetiin liittyen ja tiedusteltu polkuautojen ja kolmipyörien esillepanoa. Mainio idea. Minua haittaa nyt se, että kauden paras polkukalustotapahtuma järjestetään jo Pieksämäen Big Wheelsissä. Tosin se on myös kesän ainoa. Jottei meitä syytetä plagioinnista, joku vaihtoehtoinen lähestymistapa vois tulla kyseeseen. Pieksämäellä on aitaus, jossa kalusto on näytillä ja tuomarit valitsevat parhaan. Lisäksi halukkaat voivat osallistua läheisellä p-paikalla cruisingiin.
    Muita ideoita? Jos toisit polkuvehkeen Kouvolaan, mitä haluat päivältä? Pieni polkuauto mahtunee helposti ainakin amerikanraudan takakonttiin, eikä kahta tapahtumaa kesässä voitane pitää stressaavana. Nyt haetaan tapahtumakohtaisia eroja. Sen voin sanoa etukäteen, ettei kerholaisten asiantuntemus riitä Concours d´Elegance-tyyliseen sadan pisteen entisöinnin tutkimiseen.
     
  8. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ilman muuta Swappiinkin vaan polkuauto-osasto pystyyn! Me voidaan toimittaa tontille sitten pieni mainostaulu Big Wheelsistä ja jos tänä vuonna kalenteri antaisi periksi niin ehkäpä tuoda polkuautokin paikalle :)

    -Heikki-
     
  9. jus57

    jus57 Gearhead

    Hieno ajatus! Ei ois niin paha matka kuin tonne Hithillille.
    Kysyin pojalta et oiskos kiinnostusta tuoda kalustoa sinne niin ekaks tokas, et onks hyvät palkinnot :rotfl: vissiin vieläkin vähän harmissaan kun edellisessä näyttelyssä ei ollutkaan erikseen polkuauto/kolmipyörä luokkaa...
    Eli meiltä saattais löytyä peräkärrillinen vempaimia pienten roddarin alkujen ihmeteltäväksi ja miksei suurempienkin....
     
  10. Makinpa

    Makinpa 1st gear

  11. Buddy

    Buddy 1st gear

    Vaik ei polkuauto olekkaan ni mä olen tekemäs poitsul polkutrikee vanhast rysslandilaisest kolmipyöräst. Siit tulee oikeest aikas makee melkein metrin pituisine etuhaarukoineen. :wink: Pistän kuvii ku on maalit pääl... :D
     
  12. arzi

    arzi Gearhead

    Nyt se on siis virallista, eli Kouvolan Swap & Meetissä lauantaina 28.5. on polkuautojen kokoontuminen! Toivottavasti tieto tavoittaa vielä näin lyhyellä varoitusajalla kaikki polkuautoilijat.

    Varaamme raviradalta polkuautoille, kolmipyöräisille, pikkuchoppereille jne. oman alueen, ja sateen sattuessa näyttelytila löytyy ravikatsomosta.

    Paras polkuauto luonnollisesti palkitaan.

    Lisätiedot tapahtumastamme --> www.swapmeet.fi.

    TERVETULOA! 8)

    t. Kouvolan äfiksen porukka
     
  13. jus57

    jus57 Gearhead


    NoNiin nyt ei sit puutu enää kuin se vaihdelaatikko jotta sais pienemmät vehkeet Kouvosto liittoon.
    Taitaa Jeepistä tulla Harrastemalli väliaikaisesti :rotfl: Tosin ikäähän silläkin jo on ja vikoja....
    Katsellaa jos vaikka kerettäis......
     
  14. Buddy

    Buddy 1st gear

  15. rane58

    rane58 Double Gearhead

  16. juhapih

    juhapih Double Gearhead

  17. rane58

    rane58 Double Gearhead

    ^-Komee, kyllä kelpaa ajella![​IMG]
     
  18. CJ3B54

    CJ3B54 3rd gear

    Tossa meitin jälkikasvun vähän fiksailtu mosse.........kaatopaikka löydöstä askarreltu. Alkaa olemaan jo siinä kunnossa, et pitäis varmaan jotain peruskunnostusta alkaa tekemään.

    [​IMG]
     
  19. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  20. Meillä on tällainen;

    http://www.veekasi.net/fotoskaba2009/kuvat/big/sebu.jpg
    (En osaa linkittä kuvaa niin että näkyisi...)

    Kuva on pari vuotta vanha, auto on muuttunut hieman, etuvalot ja takavalot ehdittiin rakentaa ja konepelti ja takaluukku avaamaan ja... Sitten kävi niin että poika kasvoi autosta ulos... Eli ei mahdu enää polkemaan.. :rotfl:
    Ei se mitään, kohta tulee jotain uutta... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!