polykarbonaatti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bätmobiili, 22.10.2003.

  1. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Eikös sivu ja takalasin saa korvata ko. materiaalilla? Ake rupes väittämään että kaikkien lasien pitää olla varmuuslasia ja ettei polykarbonaatti käy! Olisko missään tekstiä jolla vaihdon vois perustella?
     
  2. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Hups! vaihdetaas materiaali lexan levyksi :smile:
     
  3. Rubberduck

    Rubberduck 1st gear

    Lexan on polykarbonaatin yksi tuotenimistä...

    Laki sanoo jotensakin seuraavaa:

    "Tuulilasin ja muiden ikkunoiden on oltava varmuuslasia tai muuta sellaista ainetta, että leikkaavien särmien syntyminen lasin särkyessä jää mahdollisimman vähäiseksi."

    Onko tuossa sitten avainsana se "lasi". PPolykarbonaattia et saa rikki juuri mitenkään, joten ei siitä synny leikkaavia särmiäkään. Ainoa ongelma on naarmuuntuminen, mutta sekään ei sivu- ja takalaseissa ole ongelma jos käyttää oikeaa polykarbonaattilaatua.
     

Kerro tästä muillekin!