Pontiac parisienne stw leveys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja lucky74, 21.3.2019.

  1. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Löytyskö keneltäkään tarkkaa faktaa kuinka leveä on 80- luvun pontiac parisienne stw peilien kanssa? Normi korimitta löytyy helposti mut tarttis tietoa paljon peilien kanssa. Harrastetilan upean oviratkasun johdosta kun ei ole ihan varma että mahtuuko sisään talliin vai jääkö peilit pokiin kiinni.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jossain 200-210cm kantturoissa peilien kanssa ollaan ainakin. Tarkemman tiedon puutteeseen...
     
  3. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Capricen joskus mittasin pisarapeilien kanssa ja jos ei muisti paljoa petä niin ~220cm oli mitta
     
  4. Holley

    Holley Gearhead

    Vastasinkin kuvan kera toisaalla, Olds on 205 cm peilein kanssa rullamitalla ja muuten muistinkin, että oviaukon leveys tais olla sen 220-230 cm ja naftisti full-size meni sinne. Mutta ei se kivaa ole, jos on niin kapea oviaukko. Talvella suddaa pikkuisenkaan varsinkaan lukkoperällä, niin kyljet ovat ovenpielissä äkkiä...
     

Kerro tästä muillekin!