Pontiac Trans Am 78

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Aukustus, 21.1.2019.

 1. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Hotchkissin isolohko -2" etuvieterit mulla jo onkin, itseasiassa sinulta ostetut. Nämä alustajutut on niin makuasioita, kokoajan epämukavampaan/sporttisempaan suuntaan tämä auto on kyllä jo muutenkin mennyt. Uudet jouset noiden orkkisten tilalle + uudet iskarit voisi parantaa kyllä ajotuntumaa muutenkin. Täytyy miettiä ja tutkia valikoimaa suomen puljuista.
   
 2. max

  max Double Gearhead

  No niimpä taisit ostaakkin,ei sitä kaikkea vanha enää muista.
  Varmaan kysynytkin,mutta oletko ollut tyytyväinen noihin isolohko vietereihin?
   
 3. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Ei kyllä mitään moitittavaa. Sen verran raskas tuo -67 pontiacin 400 malmikasa, ettei lainkaan liian jäykät. Korkeuskin keulassa juuri sopiva, kuten kuvista näkyy :cool:
   
  max tykkää tästä.
 4. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Eilen sadepäivän ratoksi massasin pyöränkotelot ja kirrasin ohjaus-simpukan (molemmat säädöt) ja ai että, tulipa eri kampe ajaa ku ei oo monen sentin klappia ohjauksessa! :cool:
   
  Lemmu, A.J. ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!