Pontiac Trans Am 78

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Aukustus, 21.1.2019.

 1. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Hotchkissin isolohko -2" etuvieterit mulla jo onkin, itseasiassa sinulta ostetut. Nämä alustajutut on niin makuasioita, kokoajan epämukavampaan/sporttisempaan suuntaan tämä auto on kyllä jo muutenkin mennyt. Uudet jouset noiden orkkisten tilalle + uudet iskarit voisi parantaa kyllä ajotuntumaa muutenkin. Täytyy miettiä ja tutkia valikoimaa suomen puljuista.
   
 2. max

  max Double Gearhead

  No niimpä taisit ostaakkin,ei sitä kaikkea vanha enää muista.
  Varmaan kysynytkin,mutta oletko ollut tyytyväinen noihin isolohko vietereihin?
   
 3. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Ei kyllä mitään moitittavaa. Sen verran raskas tuo -67 pontiacin 400 malmikasa, ettei lainkaan liian jäykät. Korkeuskin keulassa juuri sopiva, kuten kuvista näkyy :cool:
   
  max tykkää tästä.
 4. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Eilen sadepäivän ratoksi massasin pyöränkotelot ja kirrasin ohjaus-simpukan (molemmat säädöt) ja ai että, tulipa eri kampe ajaa ku ei oo monen sentin klappia ohjauksessa! :cool:
   
  Lemmu, A.J. ja isalmela tykkäävät tästä.
 5. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Kesä meni ajellessa vailla murheita, mitä nyt ohjaussimpukka alkoi vuotamaan öljyä kiristyksen jälkeen melko reilusti. Eli talvella jos saisi uuden tilattua ja vaihdettua, kun ei viitsi alkaa tuota remppaamaan, kulunut kuitenkin jo. Alle pari kuvaa Ride in motor meet Oulusta, Juhi71 ottamia kuvia :)
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  440Mag, TopoTA, rekkamies ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Jos vuotaa rattiakselin tai sektoriakselin stefasta niin korjaussarjasta stefat ja kovaa ajoa.
   
 7. juhi71

  juhi71 3rd gear

  Harmi, että sää oli aika pilvinen niin ei nähnyt tuota maalipintaa parhaimmillaan!!
   
  Aukustus tykkää tästä.
 8. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Voisin muuten pelkät tiivisteet vaihtaakkin, mutta en ole vieläkään täysin tyytyväinen ohjaustuntumaan kiristyksestä huolimatta. Eli kallistun sen uuden simpukan puoleen.
   
  Seevu tykkää tästä.
 9. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Se on tuon värin ominaisuus. Koskaan ei tiedä, että ajetaanko tänään violetilla vai mustalla Pontiacilla :D Tapahtumaan sattui tosiaan puolipilvinen sää, niin ei oikeen violetti herännyt esiin.
   
 10. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Hieno oli Ponu V8:in sivuillakin.Niissä kuvissa pääsi jo värikin vähän oikeuksiin.:)
   
  Aukustus tykkää tästä.
 11. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Pontiac tosiaan esittelyssä tuoreimmassa V8 Magazine (1/2023) numerossa :cool:Kuvat lähtötilanteesta ja projektin vaiheilta oli jätetty jutusta pois, niin vähän harmittaa, kun ei välttämättä työn määrä välity ainakaan kuvien muodossa lukijalle. Teitä foorumin väkeä muistin kiitoksella jutun lopussa ;)
   
  LPV, teippi-mikko, markoyt ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!