Pontiac Trans Am WS6 Street&Race projekti x2

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja GS, 2.12.2016.

 1. GS

  GS 3rd gear

  Muokattu: 14.7.2018
  4d sedan, TimeMachine69, peltsi ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Kiitokset päivityksestä. Ei muuta kun tsemiä projektiin. Onpas tollainen iso duuni.
   
  GS tykkää tästä.
 3. GS

  GS 3rd gear

  Joo, kyllä tämä SFI 25.3 peltikoreineen on varmasti työläin projekti mitä Drag Race autopuolelta löytyy. Vaatimukset rungon osalta ovat kuitenkin jopa hieman kovemmat kuin Pro Modissa, mutta kaikki pitää saada rakennettua ja sovitettua orggis peltikoppaan ja orggis kantavien rakenteiden sekaan. Lisäksi tässä tulee ongelmaksi vaadittu korkea auton minimipaino(tässä tapauksessa n.1600kg), jolloin monista rakenteista on tehtävä kertaluokkaa ”järeämpiä”/lujempia, kun tehot kuitenkin ovat silti sitä pro mod luokkaa.
  Mutta, ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön ja alkaa tämä nyt kuitenkin olemaan koritöiden osalta voiton puolella. Tekniikkahan tähän jo onneksi odottelee lähes valmiina.
   
  peltsi tykkää tästä.
 4. GS

  GS 3rd gear

  peltsi, Vuokralainen ja fenix tykkäävät tästä.
 5. 1320

  1320 Gearhead

  Eikun sitä mä vaan, et olishan siitä toisesta (ja miksei tästä ekastakin) autosta kiva lukea vähän enemmänkin, vaikuttaa mielenkiintoiselle.:odwink:

  Tietysti jos tää on pelkästään joku veispuuk-hönöille tarkoitettu projekti, niin sit poistun takavasemmalle.:poff:
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 6. GS

  GS 3rd gear

  Siis en nyt tiedä mitä on ”veispuuk-hönöt”, mutta Facebookissa on tällä hetkellä kummastakin autosta varsin yksityskohtainen Mad Chief rakentelupäiväkirja, joka tulee jatkumaan kisapäivityksin kun siihen asti päästään.
  Perus kotisivut toki tulee tiimille siinä kohtaan kun ajetaan, mutta en oikein tiedä minne muualle tänä päivänä tällaista laajempaa koko ajan päivitettävää rakentelupäiväkirjaa voisi julkaista?
   
 7. GS

  GS 3rd gear

  bbford, NickeR ja rb tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!