pontiac trans sportin lähivalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Duron, 30.12.2009.

  1. Duron

    Duron 1st gear

    Eli vm 92-23 3.8 vehkeestä katosi lähivalot kokonaan molemmin puolin,polttimot on ehjät eli ei johdu siitä.

    Kysyisinkin nyt viisaimmilta, että onko rattiputkessa jokin samanmoinen sähköosa mikä chevy vanissakin eli kulkeeko nuo lähi/pitkät valot rattiputken kautta? vaniin olen joskus vaihtanut rattiputkeen osan johon tulee viikseltä tappi kiinni, mutta vanihan nyt on vani :D
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    on samanlainen katkaisija rputken päällä.
     
  3. PK

    PK 1st gear

    Oletko katsonut ettei ole releistetty suomessa. Ainakin joihinkin Pontiacin malleihin taisivat laittaa maahantuojalla valojen releistyksen. Onko sulakkeet ehjät? Minulla ainakin on 3,8 -93 autossa valojen sulakkeet "piilossa" siinä käsijarrun vapautuskahvan vieressä. Joutuu ottamaan sen muovisuojan siitä pois jos haluaa tutkailla onko palaneita sulakkeita.
     
  4. Duron

    Duron 1st gear

    Kiitoksia avuista,on vähän enemmän intoa tutkia releitä ja tuota rattipukten osaa....
     
  5. hansa

    hansa 1st gear

    epäilisin ensteks pitkien/lyhyiden katkaisijaa. Transportteja ei oo yleensä releistetty.
     

Kerro tästä muillekin!